Vital Nutrients, Vitamin D3 2000 IU, Вітамін D3, 90 капсул

Код: 34621
Фото товару Vital Nutrients, Vitamin D3 2000 IU, Вітамін D3, 90 капсул
Фото складу Vital Nutrients, Vitamin D3 2000 IU, Вітамін D3, 90 капсул
Фото використання Vital Nutrients, Vitamin D3 2000 IU, Вітамін D3, 90 капсул
Основне фото товара Vital Nutrients, Vitamin D3 2000 IU, Вітамін D3, 90 капсул
(5)
1304 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.07.2024, без передоплати
Вітамін D не чужий для більшості людей щоранку ми бачимо його назву на упаковках молока. Незважаючи на його нинішню славу, вітамін D було відкрито заново, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Вітамін D3 90 капсул

Vital Nutrients, Vitamin D3 2000 IU, Вітамін D3, 90 капсул

Опис

Вітамін D не чужий для більшості людей; щоранку ми бачимо його назву на упаковках молока. Незважаючи на його нинішню славу, вітамін D було «відкрито заново», і тепер він має потенціал стати найпопулярнішою поживною речовиною в світі. Незважаючи на те, що дослідження продовжують виявляти надзвичайно важливу роль, яку відіграє вітамін D у підтримці нашого благополуччя, тим не менш, шокуюча реальність полягає в тому, що багато людей не отримують достатньо цієї життєво важливої ​​поживної речовини, і в результаті їхнє здоров’я може постраждати.

Згідно з попередніми даними клінічних випробувань, потенційно шкідливі наслідки дефіциту вітаміну D можуть включати слабкий розвиток кісток і ослаблення існуючих кісткових структур, що може спричинити серйозні падіння та переломи. Якби це було не так погано, ознаки свідчать про те, що практично всі тканини людського тіла певним чином пов’язані з вітаміном: мозок, м’язи, серце та імунна система мають рецептори вітаміну D, що підкреслює важливість цієї поживної речовини для правильного функціонування. функціонування різних тканин.

Це робить капсули вітаміну D3 Vital Nutrients 2‚000 МО цінною добавкою для збереження вашого здоров’я. Він важливий завдяки підтримці реабсорбції кальцію в кишечнику, а також для обмеження кількості кальцію, який виводиться з організму через сечу. Крім того, вітамін D3 сприяє здоров’ю товстої кишки. Ці легкозасвоювані капсули містять 2‚000 МО вітаміну D, що робить процес отримання достатнього споживання ще простішим.

Ці капсули не містять оболонок, пшениці, дріжджів, глютену, молочних продуктів, яєць, соєвого білка, цукру, штучних барвників, штучних ароматизаторів та консервантів. Його також було незалежно протестовано за кількома критеріями, пов’язаними з безпекою продукту. Кожна пляшка вітаміну D3 2‚000 МО від Vital Nutrients містить 90 рослинних капсул.

Vital Nutrients дотримується максимальних стандартів забезпечення якості. Добавки компанії були ретельно перевірені, а Vital Nutrients сертифікована Національною асоціацією харчових продуктів.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула. Кількість порцій: 90 на порцію / вітамін D3 (холекальциферол) 2000 МО / 500% Інші інгредієнти: рисовий порошок, капсула з рослинної целюлози та лейцин. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

По 1 капсулі від 5 до 7 разів на тиждень під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін D3 (Vitamin D3 Cholecalciferol)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2340 грн
Доставлення