DHEA micronized 25 mg, Дегідроепіандростерон, 60 капсул

Код: 34606
Фото товару DHEA micronized 25 mg, Дегідроепіандростерон, 60 капсул
Фото складу DHEA micronized 25 mg, Дегідроепіандростерон, 60 капсул
Фото використання DHEA micronized 25 mg, Дегідроепіандростерон, 60 капсул
Основне фото товара DHEA micronized 25 mg, Дегідроепіандростерон, 60 капсул
(5)
1089 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.07.2024, без передоплати
Коли ваші гормони виходять з балансу, це впливає на все ваше тіло особливо це стосується статевих гормонів. Надниркові залози виробляють дегідроепіандростерон ДГЕА гормон, який ваше ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Дегідроепіандростерон 60 капсул

DHEA micronized 25 mg, Дегідроепіандростерон, 60 капсул

Опис

Коли ваші гормони виходять з балансу, це впливає на все ваше тіло; особливо це стосується статевих гормонів. Надниркові залози виробляють дегідроепіандростерон (ДГЕА)‚ гормон, який ваше тіло використовує для створення чоловічих і жіночих гормонів. Він також перетворюється на понад 50 інших гормонів, які сприяють нормальному функціонуванню організму. Ваш рівень енергії, настрій, імунна система, вага та сексуальний потяг є одними з функцій, на які може вплинути низький рівень DHEA. Рівень гормону природним чином починає знижуватися після 30 років, і деякі люди генетично схильні до низьких рівнів DHEA. Зменшення виробництва DHEA також пов’язане з деякими віковими захворюваннями, депресією та рядом метаболічних захворювань.

За даними клініки Майо, останні наукові дослідження вказують на те, що добавки DHEA можуть бути корисними в лікуванні гормонального дисбалансу, пов’язаного з наднирковими. Інші дослідження показують, що здоровий рівень DHEA може забезпечити такі переваги:

DHEA 25 мг від Vital Nutrients забезпечує безпечний, природний та ефективний спосіб підвищити рівень DHEA. Капсули містять лише один активний інгредієнт: мікронізований ДГЕА. Оскільки він мікронізований, ваше тіло може легше засвоїти його.

Цей продукт не містить глютену, цукру, алергенів, гідрогенізованої олії, консервантів, сполучних речовин та штучних покриттів. Він пройшов незалежні перевірки за такими критеріями, як ефективність, залишки розчинника, кількість дріжджів і цвілі, стабільність і бактерії, а також автентичність.

Поговоріть зі своїм лікарем про найбільш корисну дозу DHEA для вашого конкретного захворювання. Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / DHEA (мікронізований) (дегідроепіандростерон) 25 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: рисовий порошок, капсула з рослинної целюлози, аскорбілпальмітат, діоксид кремнію та лейцин. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

Використовуйте лише за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Не для використання особами віком до 18 років. Не використовуйте, якщо вагітні або годуєте грудьми. Проконсультуйтеся з лікарем або ліцензованим кваліфікованим медичним працівником перед використанням цього продукту, якщо у вас є або є сімейна історія раку передміхурової залози, збільшення передміхурової залози, захворювання серця, низький рівень «хорошого холестерину» (ЛПВЩ) або якщо ви використовуєте будь-яку дієтичну добавку, призначену за рецептом. ліки‚ або безрецептурні ліки. Не перевищуйте рекомендовану порцію. Перевищення рекомендованої порції може спричинити серйозні негативні наслідки для здоров’я. Можливі побічні ефекти включають акне, випадання волосся, ріст волосся на обличчі (у жінок), агресивність, дратівливість та підвищення рівня естрогену. Припиніть використання та негайно зверніться до лікаря або кваліфікованого медичного працівника, якщо ви відчуваєте прискорене серцебиття, запаморочення, розмитість зору або інші подібні симптоми.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дегідроепіандростерон (DHEA)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2340 грн
Доставлення