Calcium & Magnesium 225 mg / 75 mg, Кальцій Магній, 100 капсул

Код: 34599
Фото товару Calcium & Magnesium 225 mg / 75 mg, Кальцій Магній, 100 капсу
Фото складу Calcium & Magnesium 225 mg / 75 mg, Кальцій Магній, 100 капсу
Фото використання Calcium & Magnesium 225 mg / 75 mg, Кальцій Магній, 100 капсу
Основне фото товара Calcium & Magnesium 225 mg / 75 mg, Кальцій Магній, 100 капсу
(5)
1035 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.07.2024, без передоплати
Ваше щоденне споживання вітамінів і мінералів не повинно виглядати як постійна гра, коли ви намагаєтесь звести рахунки, намагаючись доповнити джерела кальцію та магнію шляхом складних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Кальцій Магній 100 капсул

Calcium & Magnesium 225 mg / 75 mg, Кальцій Магній, 100 капсул

Опис

Ваше щоденне споживання вітамінів і мінералів не повинно виглядати як постійна гра, коли ви намагаєтесь звести рахунки, намагаючись доповнити джерела кальцію та магнію шляхом складних змін у своєму раціоні. Це має бути простіше. З дієтичною добавкою ви можете отримати поживну підтримку за допомогою зручної капсули, яку приймаєте під час їжі, щоб служити додатковою допомогою. Кальцій і магній 225 мг/75 мг 100 капсул від Vital Nutrients забезпечує це на користь ваших кісток, крові та загального здоров’я організму.

Важливий статус кальцію в організмі вже досить добре закріпився в нашій свідомості. Будучи важливим компонентом побудови міцних зубів і кісток, кальцій також має здатність підтримувати різноманітні системи, такі як кровоносна, нервова системи та здоров’я серця. Хоча він використовується в цих частинах тіла, пам’ятайте, що ви знаєте найкраще про кальцій: понад 99% кальцію в організмі людини, ймовірно, міститься в кістках і зубах. Проте з віком природна кількість кальцію в нашому організмі зменшується, а також здатність до засвоєння.

Магній – це мінерал, який також можна знайти в організмі у досить великих кількостях‚ і досить поширений. Понад 300 хімічних реакцій залежать від магнію як частини їхньої суміші для забезпечення нормального функціонування організму. Добавки, що містять магній, перш за все призначені для боротьби з дефіцитом магнію, який може виникнути частіше, ніж ви думаєте.

Поєднання кальцію та магнію в цій харчовій добавці від Vital Nutrients може забезпечити ідеальний коефіцієнт засвоєння‚ для вашого оптимального самопочуття.

Кожна пляшка кальцію та магнію 225 мг/75 мг на 100 капсул від Vital Nutrients має рекомендовану дозу по 2 капсули 2 або 3 рази на день під час їжі або за рекомендацією медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 вегетаріанські капсули Порції в упаковці: 50 Кількість на порцію / % добової норми Кальцій (у вигляді 50% дикальцію малату і 50% карбонату кальцію) 450 мг / 45% магнію (у вигляді 40% димагнію малату і 60% оксиду магнію) 150 мг / 37,5% Інші інгредієнти: капсула рослинної целюлози, силікат магнію та лейцин. Мінерали Альбіону. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор. Перевірено незалежним тестуванням.

Дозування

По 2 капсули 2 або 3 рази на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом. Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій Магній (Calcium Magnesium)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2340 грн
Доставлення