Vitamin E 400 IU with Mixed Tocopherols, Вітамін E Токофероли, 100 капсул

Код: 34591
Фото товару Vitamin E 400 IU with Mixed Tocopherols, Вітамін E Токофероли, 10
Фото складу Vitamin E 400 IU with Mixed Tocopherols, Вітамін E Токофероли, 10
Фото використання Vitamin E 400 IU with Mixed Tocopherols, Вітамін E Токофероли, 10
Основне фото товара Vitamin E 400 IU with Mixed Tocopherols, Вітамін E Токофероли, 10
(5)
1626 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.07.2024, без передоплати
Сила вітамінів у вашому раціоні не тільки важлива, але й абсолютно необхідна для правильного функціонування вашого організму. Існує багато різних вітамінів, і ви, ймовірно, добре ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Вітамін E Токофероли 100 капсул

Vitamin E 400 IU with Mixed Tocopherols, Вітамін E Токофероли, 100 капсул

Опис

Сила вітамінів у вашому раціоні не тільки важлива, але й абсолютно необхідна для правильного функціонування вашого організму. Існує багато різних вітамінів, і ви, ймовірно, добре знаєте багато з них, хоча б за назвою та їх алфавітним переліком. Один із цих вітамінів, вітамін Е, є надзвичайно важливою поживною речовиною, яка міститься в багатьох продуктах харчування та пов’язана з кількома процесами в організмі. Однак у вас є інший спосіб, окрім їжі, щоб забезпечити себе відповідним джерелом вітаміну Е у вашому тілі та боротися з можливістю його дефіциту – приймаючи дієтичні добавки.

Вітамін Е 400 МО (зі сумішшю токоферолів) від Vital Nutrients має на меті забезпечити саме те, що називається. Завдяки природному та потужному джерелу вітаміну Е, як d-альфа-токоферол, ця добавка також містить додаткову суміш токоферолів, яка включає d-бета, d-гамма та d-дельта токофероли, як одні з найбільш біологічно активних форм вітаміну Е. .

Однією з головних потенційних переваг вітаміну Е є його здатність посилювати антиоксидантні властивості як поглинача вільних радикалів. Прагнучи уповільнити процеси вільних радикалів і боротися з накопиченням, вітамін Е може допомогти проти клітин, органів і тканин, які можуть бути пошкоджені руйнівними сполуками.

Vital Nutrients наполегливо працює, щоб переконатися, що їхні продукти є найбезпечнішими добавками. Ця добавка вітаміну Е 400 МО зі змішаними токоферолами пройшла незалежні перевірки за такими критеріями, як ефективність, кількість дріжджів і плісняви, стабільність і бактерії, автентичність, залишки розчинника та згірклість.

Кожні 100 м’яких таблеток вітаміну Е 400 МО (зі сумішшю токоферолів) від Vital Nutrients мають вистачити на 1-2 місяці при рекомендованій дозі 1-2 м’яких таблеток, які приймаються один або два рази на день під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка капсула Порції в упаковці: 100 Кількість на порцію / Вітамін Е (натуральний) (у вигляді D-альфа-токоферолу) 400 МО / 1330% змішаних токоферолів (у вигляді D-бета, D-гамма і D-дельта) 50- 60 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: желатин, гліцерин, очищена вода та соєва олія. Містить сою. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїнова сироватка), яєчний білок, цукор.

Дозування

1 м'яка капсула 1-2 рази на день під час їжі або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом. Застереження щодо алергенів: містить сою.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін E Токофероли (Vitamin E Tocopherol)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2340 грн
Доставлення