Glucosamine and Chondroitin, Глюкозамін Хондроітин, 120 капсул

Код: 34585
Фото товару Glucosamine and Chondroitin, Глюкозамін Хондроітин, 120 капсул
Фото складу Glucosamine and Chondroitin, Глюкозамін Хондроітин, 120 капсул
Фото використання Glucosamine and Chondroitin, Глюкозамін Хондроітин, 120 капсул
Основне фото товара Glucosamine and Chondroitin, Глюкозамін Хондроітин, 120 капсул
(5)
3131 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.07.2024, без передоплати
Забезпечення повного здоровя системи вашого організму відбувається з різних місць. Здоровий спосіб життя, який надзвичайно важливий, не завжди є єдиним, що може бути необхідним для ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Глюкозамін Хондроітин 120 капсул

Glucosamine and Chondroitin, Глюкозамін Хондроітин, 120 капсул

Опис

Забезпечення повного здоров’я системи вашого організму відбувається з різних місць. Здоровий спосіб життя, який надзвичайно важливий, не завжди є єдиним, що може бути необхідним для досягнення повного оздоровлення всього тіла. Деякі частини вашої системи, як-от ваші суглоби, хрящі та кістки, також можуть знайти полегшення та відновлення у формі добавок. Ви можете прийняти дієтичні добавки, такі як глюкозамін і хондроїтин від Vital Nutrients.

Глюкозамін, поживна речовина, яка природним чином міститься в організмі людини, походить із здорового хряща. Хондроїтин, глікозаміногілкан, який отримують із суглобового хряща тіла, є поширеною добавкою до добавок глюкозаміну. Він також мав здатність впливати на здоров'я суглобів. Разом ці дві сполуки можуть сприяти відновленню та створенню здорового колагену, який використовується для створення основи суглобів і хрящів.

Окрім забезпечення підтримки колагену, вони також відіграють роль у білкових молекулах, які додають міцності сполучній тканині хряща. Vital Nutrients обіцяє своїм споживачам високоякісні та безпечні продукти. Цю добавку було незалежно протестовано за такими критеріями, як залишки розчинника, кількість дріжджів і цвілі, стабільність, бактерії, свинець, автентичність і ефективність.

Є також кілька речей, яких цей продукт не містить‚ все для вашого здоров’я. Це не включає покриття, зв’язуючі речовини чи консерванти в добавці, а також відсутність додавання пшениці, молочних продуктів, яєць, кукурудзяного білка, соєвого білка, цукру, гідрогенізованої олії, штучних барвників, штучних ароматизаторів та дріжджів.

Кожної пляшки глюкозаміну та хондроїтину від Vital Nutrients із 120 капсул має вистачити приблизно на 2 місяці при рекомендованій дозі 2 капсули на день або відповідно до рекомендацій медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Глюкозаміну сульфат 750 мг / (З 1000 мг рослинного джерела глюкозаміну сульфату 2KCL) Хондроїтин сульфат натрію 80-90% 600 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: желатинова капсула, силікат магнію та аскорбілпальмітат. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

2 капсули двічі на день або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Глюкозамін Хондроітин (Glucosamine Chondroitin)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2340 грн
Доставлення