Menopause Support, Підтримка менопаузи, 120 капсул

Код: 34576
Фото товару Menopause Support, Підтримка менопаузи, 120 капсул
Фото складу Menopause Support, Підтримка менопаузи, 120 капсул
Фото використання Menopause Support, Підтримка менопаузи, 120 капсул
Основне фото товара Menopause Support, Підтримка менопаузи, 120 капсул
(5)
2325 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.07.2024, без передоплати
Процес менопаузи - це процес, через який проходять усі жінки. Це перехід трансформаційна подія, яка є природним прогресом у вашому житті. Проте всі частини, повязані ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Підтримка менопаузи 120 капсул

Menopause Support, Підтримка менопаузи, 120 капсул

Опис

Процес менопаузи - це процес, через який проходять усі жінки. Це перехід‚ трансформаційна подія, яка є природним прогресом у вашому житті. Проте всі частини, пов’язані з процесом, можуть бути неприємними. Деякі симптоми, які зазвичай асоціюються з менопаузою, можуть викликати дискомфорт і викликати занепокоєння. Щоб відчути полегшення, ви можете скористатися дієтичною добавкою, яка допоможе підтримати ваше тіло під час переходу.

Підтримка менопаузи від Vital Nutrients — це дієтична добавка, яка поєднує потужну комбінацію рослинних екстрактів для полегшення симптомів, пов’язаних з менопаузою, і сприяння природному оздоровленню вашого організму.

Трави, що містяться в Menopause Support, розроблені, щоб допомогти вашому тілу впоратися з можливими неприємними наслідками припливів. Припливи — це відчуття швидкого почервоніння, яке виникає, коли кровоносні судини біля поверхні шкіри розширюються, щоб охолодитися, що призводить до відчуття почервоніння, яке також може спричинити швидке потовиділення.

Екстракти трав у Menopause Support були зібрані для сприяння здоровому сприянню впливу, пов’язаному з загальними симптомами менопаузи. Ці екстракти включають екстракт кореня реманії, екстракт кореня донгу ( Angelica sinensis ), корінь дикого ямсу ( Dioscorea villosa ), екстракт кореня солодки, екстракт листя гінкго дволопастного, екстракт ягід чистого дерева ( Vitex agnus castus ), екстракт кореня клопога ( Cimicifuga racemosa ). ‚ і порошок листя шавлії ( Salvia officinalis ). Ці інгредієнти сприяють відрегульованому здоровому гормональному балансу, а також підтримують стійке здоров’я кісток.

Кожна пляшка з 120 рослинними капсулами Menopause Support від Vital Nutrients має рекомендовану дозу 2 капсули один або два рази на день або за вказівкою медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 овочеві капсули Порцій в упаковці: 60 Кількість на порцію / Екстракт кореня чорного клопота (Cimicifuga racemosa) 80 мг / Екстракт кореня Rehmannia 200 мг / Екстракт кореня Dong Quai (Angelica Sinensis) 300 мг / Корінь дикого ямсу (Dioscorea villosa) 200 мг / Порошок листя шавлії (Salvia Officinalis) 200 мг / Екстракт ягід Chastetree (Vitex agnus castus) 100 мг / Екстракт листя гінкго білоба 50: 1 80 мг / Екстракт кореня солодки 50 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: капсула з рослинної целюлози, карбонат кальцію, діоксид кремнію та лейцин. Виключає покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

2 капсули 1 або 2 рази на день або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка менопаузи (Menopause Support)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2340 грн
Доставлення