Vitamin C with Bioflavonoids, Вітамін C, 100 капсул

Код: 34572
Фото товару Vitamin C with Bioflavonoids, Вітамін C, 100 капсул
Фото складу Vitamin C with Bioflavonoids, Вітамін C, 100 капсул
Фото використання Vitamin C with Bioflavonoids, Вітамін C, 100 капсул
Основне фото товара Vitamin C with Bioflavonoids, Вітамін C, 100 капсул
(5)
1358 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.07.2024, без передоплати
Про вітамін С сказано і написано багато - це, мабуть, найвідоміший вітамін з усіх. Ще більша увага приділяється добавкам вітаміну С сьогодні популярна тенденція, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Вітамін C 100 капсул

Vitamin C with Bioflavonoids, Вітамін C, 100 капсул

Опис

Про вітамін С сказано і написано багато - це, мабуть, найвідоміший вітамін з усіх. Ще більша увага приділяється добавкам вітаміну С – сьогодні популярна тенденція, про яку можна говорити про те, скільки вітаміну С існує або додається до харчових продуктів.

Це правда, вітамін С надзвичайно важливий для нормального функціонування вашого організму. Але чи не було б вам краще знати, звідки саме надходить ваш вітамін С і скільки саме ви приймаєте, а не шукати добавки з продукту, який містить «доданий вітамін С»?

Є спосіб отримати корисну кількість вітаміну С, а також корисні біофлавоноїди за допомогою капсульної форми вітаміну С з біофлавоноїдами 500 мг від Vital Nutrients.

Разом із комплексом цитрусових біофлавоноїдів на 60% вміст вітаміну С у цій добавці походить від 100% чистої аскорбінової кислоти. Комплекс біофлавоноїдів може допомогти підтримувати здоров'я вен і міцність капілярів. Більше того‚ він може працювати разом з вітаміном С‚ який підтримує імунну функцію, а також сприяє антиоксидантній активності організму. Це означає, що з вільними радикалами в організмі можна боротися‚ щоб вони не продовжували пошкоджувати ДНК і клітини в організмі. Ця формула також підтримує здорові тучні клітини, які можуть працювати на стабільному рівні в організмі.

Ця добавка вітаміну С з біофлавоноїдами 500 мг, 100 капсул не містить жодних покриттів, сполучних речовин, штучних ароматизаторів, штучних барвників та консервантів.

Кожна пляшка вітаміну С з біофлавоноїдами 500 мг на 100 капсул від Vital Nutrients має рекомендовану дозу 1-2 капсули, які приймаються 2-4 рази на день або за вказівкою медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 вегетаріанські капсули Порції в упаковці: 50 Кількість на порцію / Вітамін С (100% чиста аскорбінова кислота) 1000 мг / 1666% Цитрусовий біофлавоноїдний комплекс 55-60% 500 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: капсула з рослинної целюлози, рисовий порошок і лейцин. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор. Перевірено незалежним тестуванням.

Дозування

1-2 капсули 2-4 рази на день під час їжі або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом. Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін C (Vitamin C)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2340 грн
Доставлення