Vital Nutrients, Mannose Powder, Д-манноза, 100 г

Код: 34539
Фото товару Vital Nutrients, Mannose Powder, Д-манноза, 100 г
Фото складу Vital Nutrients, Mannose Powder, Д-манноза, 100 г
Фото використання Vital Nutrients, Mannose Powder, Д-манноза, 100 г
Основне фото товара Vital Nutrients, Mannose Powder, Д-манноза, 100 г
(5)
3938 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.07.2024, без передоплати
Маноза це цукор, який у великих кількостях міститься у фруктах, овочах і травах. На відміну від інших цукрів, маноза не відразу зберігається в організмі. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Д-манноза 100 г

Vital Nutrients, Mannose Powder, Д-манноза, 100 г

Опис

Маноза — це цукор, який у великих кількостях міститься у фруктах, овочах і травах. На відміну від інших цукрів, маноза не відразу зберігається в організмі. Натомість він подорожує кров’ю до нирок, де фільтрується та надсилається до сечового міхура.

Цей тип цукру може блокувати бактерії, які можуть інфікувати сечовивідні шляхи, систему органів, які виробляють і виводять сечу. Зазвичай ці бактерії прикріплюються до вуглеводів, що вистилають ваш сечовий міхур. Однак вони вважають за краще прикріплюватися до манози, коли вона є, залишаючи слизову оболонку сечового міхура неушкодженою. Під час сечовипускання з організму видаляються маноза та прикріплені до неї бактерії, що може знизити ймовірність розвитку інфекції сечовивідних шляхів.

Інфекції сечовивідних шляхів (ІМП) можуть спричинити біль під час сечовипускання, біль у нижній частині живота та неприємне відчуття необхідності відвідувати туалет частіше, ніж зазвичай. Дієта, багата обробленими харчовими продуктами, може піддати вас ризику низького рівня маннози, як і розлад, званий глікопротеїновим синдромом дефіциту вуглеводів (CDGS), який впливає на вашу здатність переробляти вуглеводи.

Порошок маннози від Vital Nutrients може допомогти забезпечити регулярне, достатнє споживання, доповнюючи її недолік у вашому раціоні. Цей порошок може допомогти вам почуватись краще завдяки порошку D-маннози, який є основним інгредієнтом. Компанія Vital Nutrients провела серію незалежних випробувань цієї добавки на предмет визначення критеріїв, включаючи залишки розчинника, підтвердження ізомеру «D», стабільність, кількість бактерій, кількість дріжджів і цвілі, автентичність і ефективність.

Кожен контейнер Vital Nutrients' Mannose Powder містить 100 грамів. Він забезпечує приблизно 100-денний (понад три місяці) запас при рекомендованому розмірі порції. Розчиніть половину чайної ложки (один грам) порошку манози у воді один раз на день.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 1 чайна ложка (2 грами) Порції в упаковці: 50 Кількість на порцію / порошок D-маннози 2000 мг / Денна норма не встановлена. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

Одну чверть, половину або одну чайну ложку від 1 до 3 разів на день, розчиняючи у воді між або під час їжі, або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Д-манноза (D-Mannose)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2340 грн
Доставлення