Vital Nutrients, Liver Support, Підтримка печінки, 120 капсул

Код: 34488
Фото товару Vital Nutrients, Liver Support, Підтримка печінки, 120 капсул
Фото складу Vital Nutrients, Liver Support, Підтримка печінки, 120 капсул
Фото використання Vital Nutrients, Liver Support, Підтримка печінки, 120 капсул
Основне фото товара Vital Nutrients, Liver Support, Підтримка печінки, 120 капсул
3239 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Ваша печінка є досить толерантним органом у вашому тілі, але коли вона потребує трохи здоровя, було б гарною ідеєю забезпечити її здоровя заради себе. Розташована ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Підтримка печінки 120 капсул

Vital Nutrients, Liver Support, Підтримка печінки, 120 капсул

Опис

Ваша печінка є досить толерантним органом у вашому тілі, але коли вона потребує трохи здоров’я, було б гарною ідеєю забезпечити її здоров’я заради себе. Розташована на правій стороні тіла та вагою приблизно 3 фунти, печінка має дві окремі частини, які називаються лівою та правою частками. Ці два розділи відіграють різні ролі в процесах травлення, фільтрації, детоксикації та секреції, які є такими важливими для вашого щоденного функціонування.

Його залозисті функції, які включають виробництво жовчі, зберігання вітамінів та інших поживних речовин, хімічний розпад, тощо визначають його надзвичайну важливість, тому ви повинні переконатися, що ви можете підтримувати його належним чином. Використання дієтичних добавок може сприяти покращенню здоров’я печінки. Ви можете спробувати Liver Support 120 капсул від Vital Nutrients.

Liver Support може допомогти забезпечити потужне антиоксидантне покриття вашого тіла. Завдяки таким сполукам, як силімарин і екстракт кореневища куркуми довгої , обидва потужні джерела антиоксидантів, клітини печінки можуть бути захищені від небезпечних вільних радикалів, які загрожують здоров’ю клітин шляхом руйнування. Інші сполуки в суміші включають кілька екстрактів кореня, ягід і листя природного походження.

Vital Nutrients обережно постачає добавки з безпечних джерел, які можуть бути корисними для вашого здоров’я. Кожна добавка була незалежно протестована за різними критеріями. Цей продукт перевірено на важкі метали, залишки розчинників, афлатоксини, кількість дріжджів і цвілі, стабільність і бактерії, залишки гербіцидів і пестицидів, автентичність і ефективність.

Кожна пляшка Liver Support від Vital Nutrients із 120 рослинними капсулами має рекомендовану дозу 1-2 капсули, які приймаються від 1 до 3 разів на день або за вказівкою медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Екстракт кореня кульбаби 200 мг / Екстракт листя артишоку 200 мг / Екстракт кореневища куркуми довгої 200 мг / (Загальний вміст куркуміноїдів мінімум 85-90% за ВЕРХ) Концентрат силібіну (70) % силібіну) 200 мг / Екстракт ягід лимонника 80 мг / Екстракт кореня реманії 80 мг / Холіну бітартрат 80 мг / Метіонін (L-форма) 50 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: желатинова капсула, силікат магнію, діоксид кремнію, аскорбілпальмітат і целюлоза. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

1-2 капсули 1-3 рази на день або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка печінки (Liver Support)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2344 грн
Доставлення