Vital Nutrients, GI Repair Powder, Підтримка кишківника, 168 г

Код: 34484
Фото товару Vital Nutrients, GI Repair Powder, Підтримка кишківника, 168 г
Фото складу Vital Nutrients, GI Repair Powder, Підтримка кишківника, 168 г
Фото використання Vital Nutrients, GI Repair Powder, Підтримка кишківника, 168 г
Основне фото товара Vital Nutrients, GI Repair Powder, Підтримка кишківника, 168 г
2755 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Дозволити вашій кишковій системі підтримувати час, коли це необхідно, важливо для загального функціонування вашого організму. Зрештою, слизова оболонка вашого кишечника зазнає багато випробувань у своїх ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Підтримка кишківника 168 г

Vital Nutrients, GI Repair Powder, Підтримка кишківника, 168 г

Опис

Дозволити вашій кишковій системі підтримувати час, коли це необхідно, важливо для загального функціонування вашого організму. Зрештою, слизова оболонка вашого кишечника зазнає багато випробувань у своїх повсякденних завданнях – ви повинні переконатися, що вони знаходяться в найкращій формі, щоб виконувати роботу, необхідну для нормальної роботи вашого тіла. Деякі типи сумішей для полегшення та відновлення кишечника можуть включати складні дози або незручні дії. Дієтична добавка, як-от GI Repair Powder від Vital Nutrients‚ однак‚ забезпечує корисну дозу унікальної запатентованої суміші у зручній формі порошку.

Порошок GI Repair Powder захищає цілісність слизової оболонки кишечника за допомогою суміші інгредієнтів для підтримки широкого спектру кишкових проблем. Це включає в себе сприяння здоровому процесу відновлення колагену, а також забезпечення структурної підтримки клітин кишкового слизу. Усе це може допомогти у забезпеченні здорової слизової оболонки кишечника та сприяти загальному самопочуттю.

Запатентована суміш цієї добавки поєднує такі інгредієнти, як порошок L-глютаміну, порошок кори в’яза, рутин, L-карнозин цинку, екстракт алое вера, N-ацетилглюкозамін та інші корисні сполуки.

Vital Nutrients займається наданням безпечних добавок, які можуть принести користь вашому способу життя. Ось чому цей продукт був незалежно протестований за кількома критеріями, включаючи ефективність, важкі метали, залишки гербіцидів і пестицидів, стабільність і кількість бактерій, кількість дріжджів і цвілі, афлатоксини, залишки розчинників і автентичність. Крім того, цей продукт не містить покриттів, сполучних або консервантів.

Кожен 168-грамовий контейнер GI Repair Powder від Vital Nutrients містить рекомендовану дозу від половини до однієї чайної ложки 2-3 рази на день або відповідно до рекомендацій медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 1 чайна ложка (4,2 грама) Порції в упаковці: 40 Кількість на порцію / Цинк (як цинк-карнозин) 5,5 мг / 36% патентована суміш 4,16 г / Порошок L-глутаміну, N-ацетил глюкозамін, порошок кори в’яза, МСМ (OptiMSM)‚ рутин NF‚ лактоферин‚ екстракт внутрішнього філе листя алое вера 200: 1. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: Ксиліт. Містить ракоподібну рибу: (омари, краби та/або креветки). Містить молоко: Лактоферин отримують з молока новозеландських корів. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

Від 1/2 до 1 чайної ложки 2-3 рази на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом. Примітка: внутрішнє ущільнення може відірватися під час зняття кришки. Цілісність ущільнення зберігається до зняття кришки. Застереження щодо алергенів: містить ракоподібну рибу: (омари, краби та/або креветки). Містить молоко: Лактоферин отримують з молока новозеландських корів.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка кишківника (Gut Support)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2344 грн
Доставлення