Ecological Formulas, Serraflazyme, Ферменти, 100 таблеток

Код: 34462
Фото товару Ecological Formulas, Serraflazyme, Ферменти, 100 таблеток
Фото складу Ecological Formulas, Serraflazyme, Ферменти, 100 таблеток
Фото використання Ecological Formulas, Serraflazyme, Ферменти, 100 таблеток
Основне фото товара Ecological Formulas, Serraflazyme, Ферменти, 100 таблеток
(5)
1038 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.07.2024, без передоплати
Коли ваше тіло травмовано або ви захворіли, ваша імунна система реагує виробленням білих кровяних тілець, щоб боротися зі зловмисниками. Це виробництво додаткових лейкоцитів викликає запалення ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Ecological Formulas Ферменти 100 таблеток

Ecological Formulas, Serraflazyme, Ферменти, 100 таблеток

Опис

Коли ваше тіло травмовано або ви захворіли, ваша імунна система реагує виробленням білих кров’яних тілець, щоб боротися зі зловмисниками. Це виробництво додаткових лейкоцитів викликає запалення у вашому тілі‚ через що ви відчуваєте біль у цій області. Хоча часто необхідно тимчасове запалення, воно може тривати надто довго. Коли ви відчуваєте біль і запалення, все, що вам важливо, це позбутися дискомфорту. На жаль, багато знеболюючих препаратів можуть викликати небажані побічні ефекти або не рекомендуються для тривалого використання.

Serraflazyme від Ecological Formulas відрізняється від звичайних знеболюючих. Він містить очищений фермент під назвою серратіопептидаза, який має природні протизапальні та знеболювальні властивості. Кожна таблетка Serraflazyme містить 5 мг серратіопептидази‚ і має спеціальне покриття, яке добре всмоктується у вашому тонкому кишечнику.

Оскільки цей фермент є природним у вашому тілі, він менш імовірно спричинить подразнення вашої травної системи, ніж інші протизапальні продукти.

Окрім полегшення болю та запалення, серрафлазим може надати й інші переваги. Вони включають покращення кровообігу, зменшення утворення тромбів та зменшення затримки рідини. Фермент, який він містить, також використовувався для лікування синдрому зап’ястного каналу.

Одна пляшка Serraflazyme від Ecological Formulas містить 100 таблеток; її вистачить на 25-100 днів у стандартній рекомендованій дозі від однієї до чотирьох таблеток на день, бажано під час їжі.

З 1981 року компанія Ecological Formulas/Cardiovascular Research розробляє спеціальні добавки, призначені для людей із чутливістю до хімічних речовин. Багато з її продуктів також сертифіковані як кошерні та/або пройшли незалежні лабораторні випробування.

Офіційний сайт: http: //www.ecologicalformulas.net

Інгредієнти

Серрапептаза (від Serratio peptidase) 5 мг Містить - мікрокристалічну целюлозу, фосфат кальцію, стеарат магнію та діоксид кремнію Не містить - дріжджі, кукурудзу, пшеницю, цукор, крохмаль, феноли, яйця, молоко та інші поширені харчові та хімічні алергени.

Дозування

Приймати від однієї до чотирьох таблеток на день, бажано перед їжею, або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Перед використанням проконсультуйтеся з медичним працівником.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Ecological Formulas, Sialex, Муцин, 90 капсул
(5)
1575 грн
Доставлення