Buffered Vitamin C Crystals, Вітамін C, 250 г

Код: 34456
Фото товару Buffered Vitamin C Crystals, Вітамін C, 250 г
Фото складу Buffered Vitamin C Crystals, Вітамін C, 250 г
Фото використання Buffered Vitamin C Crystals, Вітамін C, 250 г
Основне фото товара Buffered Vitamin C Crystals, Вітамін C, 250 г
(5)
1522 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.07.2024, без передоплати
Захистіть здорові клітини свого тіла від пошкодження вільними радикалами за допомогою буферизованих кристалів вітаміну С від Ecological Formulas. Якщо після прийому добавки вітаміну С ви ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Ecological Formulas Вітамін C 250 г

Buffered Vitamin C Crystals, Вітамін C, 250 г

Опис

Захистіть здорові клітини свого тіла від пошкодження вільними радикалами за допомогою буферизованих кристалів вітаміну С від Ecological Formulas. Якщо після прийому добавки вітаміну С ви відчуваєте серйозні напади кислотності, тоді ця буферна форма вітаміну може підійти саме вам.

Додані мінерали можуть нейтралізувати кислоту та сприяти повільному розщепленню вітаміну у вашому тілі. Ця добавка з вітаміном С, збагачена кальцієм, магнієм і калієм, може підійти людям із чутливою травною системою. Забезпечуючи підтримку здоров’я імунітету, ця добавка також може зміцнити зуби та кістки. Легко засвоюється, буферизована форма повільно вивільняється в кишечник. Крім того, ця добавка від Ecological Formulas також забезпечує організм корисними речовинами.

Вітамін С відіграє важливу роль у підтримці здоров’я ваших кісток, зубів, хрящів і кровоносних судин. Отримайте бажані переваги вітаміну-антиоксиданта в буферизованих кристалах вітаміну С від Ecological Formulas і уникніть розладів травлення.

Офіційний сайт: http: //www.ecologicalformulas.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2,5 г (приблизно 1/2 чайної ложки) Порції в упаковці: 100 Кількість на порцію / % добової норми Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти з тапіоки) 1250 мг / 1390% Пантотенова кислота (у вигляді d-пантотенату кальцію) 5 мг / 100% Кальцій (у вигляді карбонату кальцію) 212,5 мг / 15% Магній (у вигляді карбонату магнію, оксид магнію) 137,5 мг / 35% Цинк (у вигляді глюконату цинку) 0,75 мг / 6% Марганець (у вигляді цитрату марганцю) 0,25 мг / 10 % калію (у вигляді бікарбонату калію) 50 мг / 2% Відсотки добових норм базуються на дієті з 2‚000 калорій. Мінерали знаходяться у формі бікарбонату, який має буферну дію та робить напій ігристим, шипучим. Рівень pH цієї суміші в розчині становить 6,2. Без глютену, без казеїну Не містить консервантів, розріджувачів, підсолоджувачів або хімічних добавок.

Дозування

Змішайте одну чайну ложку або більше з водою або вашим улюбленим холодним напоєм. Дві чайні ложки забезпечують рекомендовану добову норму кальцію та магнію.

Запобіжні заходи

Перед використанням проконсультуйтеся з медичним працівником.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін C (Vitamin C)
Ecological Formulas, Sialex, Муцин, 90 капсул
(5)
1575 грн
Доставлення