Caprystatin, Підтримка травлення, 90 таблеток

Код: 34410
Фото товару Caprystatin, Підтримка травлення, 90 таблеток
Фото складу Caprystatin, Підтримка травлення, 90 таблеток
Фото використання Caprystatin, Підтримка травлення, 90 таблеток
Основне фото товара Caprystatin, Підтримка травлення, 90 таблеток
(5)
1038 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.07.2024, без передоплати
Належне функціонування шлунково-кишкового тракту має важливе значення для загального здоровя він не тільки відіграє важливу роль у процесі травлення він також відіграє важливу роль у ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Ecological Formulas Підтримка травлення 90 таблеток

Caprystatin, Підтримка травлення, 90 таблеток

Опис

Належне функціонування шлунково-кишкового тракту має важливе значення для загального здоров’я; він не тільки відіграє важливу роль у процесі травлення; він також відіграє важливу роль у підтримці здоров'я імунної системи. Ця частина вашого тіла найчастіше страждає від зловживань, спричинених надмірним вживанням антибіотиків, надмірним споживанням алкоголю, виділенням штучних гормонів від таблеток та інших ліків. На довершення, це кінцевий пункт усієї їжі, яку ви їсте. Усі ці фактори можуть знищити корисні бактерії у вашому шлунково-кишковому тракті, що, як наслідок, може призвести до надмірного росту дріжджів. Цей стан може спричинити інші проблеми зі здоров’ям, оскільки ваш імунітет вже ослаблений.

Якщо у вас виникають такі симптоми, як дратівливість, втрата концентрації, втома, синдром подразненого кишечника (СРК), свербіж у вухах або шкірі, посмикування м’язів, лупа та періодичні головні болі, можливо, ви страждаєте від надмірного росту дріжджів. У цьому випадку важливо відновити здоровий баланс бактерій у вашому кишечнику, усунувши шкідливі дріжджі та грибки, які захоплюють ваш травний тракт.

Caprystatin від Ecological Formulas може бути правильною добавкою для вас, оскільки він виготовлений з жирних кислот, отриманих з кокосової олії. Ця олія має протигрибкові властивості, які допомагають боротися з ростом дріжджів у кишечнику. Ця формула повільно вивільняє протигрибкові агенти, такі як каприлова кислота, у ваш шлунково-кишковий тракт, а також підтримує здоров’я серцево-судинної системи. Капристатин також забезпечує кальцій, який допомагає нейтралізувати надмірну кислотність вашого кишечника, оскільки дуже кислотний шлунково-кишковий тракт сприяє розмноженню дріжджів. Кальцій є лужним мінералом, який допомагає підтримувати нормальний кислотно-лужний баланс у вашому кишечнику, запобігаючи росту небажаних мікроорганізмів.

Кожної пляшки з 90 таблетками Caprystatin від Ecological Formulas вам вистачить від одного до двох місяців, залежно від вашої дози.

З 1981 року компанія Ecological Formulas/Cardiovascular Research розробляє спеціальні добавки, призначені для людей із чутливістю до хімічних речовин. Багато з її продуктів також сертифіковані як кошерні та/або пройшли незалежні лабораторні випробування.

Офіційний сайт: http: //www.ecologicalformulas.net

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Магній (у вигляді магнію капрілату) 7 мг / 2% каприлової кислоти (у вигляді магнію капрілату) 100 мг / Відсотки добових норм базуються на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, гідроксипропілметилцелюлоза, стеаринова кислота, діоксид кремнію, стеарат магнію, харчова глазур.

Дозування

Приймайте від однієї до трьох таблеток двічі на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Перед використанням проконсультуйтеся з медичним працівником.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка травлення (Digestive Support)
Ecological Formulas, Sialex, Муцин, 90 капсул
(5)
1575 грн
Доставлення