Omega 3D II Natural Lemon, Омега 3, 240 капсул

Код: 34317
Фото товару Omega 3D II Natural Lemon, Омега 3, 240 капсул
Фото складу Omega 3D II Natural Lemon, Омега 3, 240 капсул
Фото використання Omega 3D II Natural Lemon, Омега 3, 240 капсул
Основне фото товара Omega 3D II Natural Lemon, Омега 3, 240 капсул
5287 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Включення омега-3 жирних кислот у ваш раціон є важливим для покращення вашого серцево-судинного та неврологічного здоровя. Це також може сприяти здоровю ваших суглобів, кісток, шкіри ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Nutritional Frontiers Омега 3 240 капсул

Omega 3D II Natural Lemon, Омега 3, 240 капсул

Опис

Включення омега-3 жирних кислот у ваш раціон є важливим для покращення вашого серцево-судинного та неврологічного здоров’я. Це також може сприяти здоров’ю ваших суглобів, кісток, шкіри та шлунково-кишкового тракту. Якщо ви відчуваєте, що не отримуєте достатньо омега-3 жирних кислот через продукти, які ви їсте, можливо, вам потрібна добавка, наприклад Omega 3D II від Nutritional Frontiers.

У Omega 3D II є два основні інгредієнти: вітамін D3 і концентрат морських ліпідів (з виходом омега-3 жирних кислот DHA і EPA).

Перш ніж приймати Omega 3D II від Nutritional Frontiers, проконсультуйтеся зі своїм лікарем, щоб дізнатися, чи підходить вам цей продукт.

Офіційний сайт: http: //www.nutritionalfrontiers.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 м’які гелеві таблетки Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Калорії (енергія) 30 Калорій з жиру 25 Загальний жир 3 г / 5% Холестерин 15 мг / 5% Білок Вітамін D (як холекальциферол) 1000 МО / 250% Висококонцентрований Омега-3 морська олія 2,6 г / EPA (ейкозапентаєнова кислота) 960 мг / DHA (докозагексаєнова кислота) 640 мг / Відсотки добових норм базуються на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інгредієнти: високоочищена та концентрована омега-3 морська олія, як риб’ячий жир і кальмаринове масло кальмарів, оболонка капсули (желатин, гліцерин, очищена вода), натуральний лимонний ароматизатор, запатентована суміш антиоксидантів (що складається з натуральних токоферолів (соя)), екстракт розмарину та аскорбілпальмітат)‚ холекальциферол). Виготовлено відповідно до стандартів cGMP.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте дві (2) капсули один раз на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Примітка: Колір цієї формули може відрізнятися через колірні варіації натуральних інгредієнтів.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега 3 (Omega-3)