Glucose Balance, Підтримка глюкози, 90 капсул

Код: 34275
Фото товару Glucose Balance, Підтримка глюкози, 90 капсул
Фото складу Glucose Balance, Підтримка глюкози, 90 капсул
Фото використання Glucose Balance, Підтримка глюкози, 90 капсул
Основне фото товара Glucose Balance, Підтримка глюкози, 90 капсул
(5)
1363 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 21.07.2024, без передоплати
Glucose Balance від Protocol for Life Balance мінімізує вашу тягу до солодкого та підтримує здоровий метаболізм глюкози. Ця дієтична формула містить GlucoFit, інгредієнт, який отримують ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Підтримка глюкози 90 капсул

Glucose Balance, Підтримка глюкози, 90 капсул

Опис

Glucose Balance від Protocol for Life Balance мінімізує вашу тягу до солодкого та підтримує здоровий метаболізм глюкози. Ця дієтична формула містить GlucoFit, інгредієнт, який отримують із трави Lagerstroemia speciosa. Дослідження показують, що ця трава може знизити рівень глюкози в крові. Попередні дослідження також показують, що ця трава потенційно може допомогти організму більш ефективно використовувати інсулін.

Ця добавка від Protocol for Life Balance також містить Gymnema sylvestre‚ траву, яка походить з Африки та Індії. Вважається, що ця трава зменшує всмоктування цукру з кишечника і може додатково сприяти росту клітин підшлункової залози, де виробляється інсулін.

L-глютамін, присутній у цих капсулах, є амінокислотою, необхідною для виробництва хімічних речовин і глюкози в організмі. З іншими основними інгредієнтами Glucose Balance від Protocol for Life Balance допомагає підтримувати здоровий метаболізм глюкози.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 рослинна капсула на порцію / тіамін (з тіаміну HCI) (вітамін B-1) 8 мг / 533% біотин 1 мг (1‚000 мкг) / 333% пантотенова кислота (з пантотенату кальцію) 8 мг / 80% магній (з Оксид магнію та цитрат) 67 мг / 17% хрому (ChromeMate) (з полінікотинату хрому) 133 мкг / 111% GlucoFit (з екстракту Lagerstroemia speciosa) (Banaba) (листя) 1,5 мг / (мін. 18% корозолової кислоти) Екстракт Gymnema Sylvestre (Лист) (GS4 Plus) 67 мг / (мін. 25% гімнемічної кислоти) L-глутамін (у вільній формі) 167 мг / Альфа-ліпоєва кислота 15 мг / Ванадій (з амінокислотного хелату ванадію) 167 мкг / Денна норма не встановлено. Інші інгредієнти: рисове борошно, целюлоза (капсула) і стеарат магнію (рослинне джерело). Не виготовлено з інгредієнтів із пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени. Веганський / вегетаріанський / GMP.

Дозування

Приймайте по 1 капсулі 3 рази на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Ця пляшка містить незмінний поглинач кисню для забезпечення свіжості. Не їжте пакет. Якщо ви приймаєте будь-які ліки від діабету, проконсультуйтеся зі своїм медичним працівником. Після відкриття зберігати в прохолодному та сухому місці. Примітка. Цей продукт може змінювати природні кольори. Застереження щодо алергенів: не виробляється з інгредієнтами пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка глюкози (Glucose Support)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення