Perque, Activated B-12 Guard 2000 mcg, Вітамін B12, 100 таблеток

Код: 34271
Фото товару Perque, Activated B-12 Guard 2000 mcg, Вітамін B12, 100 таблеток
Фото складу Perque, Activated B-12 Guard 2000 mcg, Вітамін B12, 100 таблеток
Фото використання Perque, Activated B-12 Guard 2000 mcg, Вітамін B12, 100 таблеток
Основне фото товара Perque, Activated B-12 Guard 2000 mcg, Вітамін B12, 100 таблеток
(5)
2350 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Ці активовані льодяники B-12 від Perque містять B-12 у його найкращій формі, активованій гідроксокобаламіном. Ця форма є кращою, оскільки вона має найвищий період напіврозпаду будь-якої ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Perque Вітамін B12 100 таблеток

Perque, Activated B-12 Guard 2000 mcg, Вітамін B12, 100 таблеток

Опис

Ці активовані льодяники B-12 від Perque містять B-12 у його найкращій формі, активованій гідроксокобаламіном. Ця форма є кращою, оскільки вона має найвищий період напіврозпаду будь-якої іншої форми, яка, як було показано, підвищує рівень B-12 у сироватці крові. Perque розробив цей продукт, щоб допомогти вивести токсини з організму та покращити роботу мозку та нервових клітин. Добавки B-12 можуть стимулювати спосіб використання організмом жирів, білків і вуглеводів, що може призвести до збільшення енергії.

Про вітамін B12

Вітамін В12 – це водорозчинний вітамін, який можна знайти в різних продуктах харчування, включаючи молюсків, яйця, м’ясо та молочні продукти. Він відіграє життєво важливу роль у синтезі ДНК і білка. Вважається, що дефіцит поживних речовин є рідкістю, оскільки організм зберігає запаси цього вітаміну на кілька років у печінці; однак багато людей із дефіцитом В12 мають проблеми із засвоєнням цього вітаміну. Насправді це досить поширена проблема серед старіючого населення. Це також викликає занепокоєння для тих, хто має ВІЛ або інші імунодефіцити‚ і для тих, хто не їсть м’яса та/або молочних продуктів (вегетаріанці та вегани).

Дійсно, точно невідомо, наскільки поширений цей дефіцит серед населення, але добре задокументовано, що дорослі старше 65 років частіше страждають дефіцитом, ніж молоді люди.

Вітамін В12 відіграє важливу роль у синтезі ДНК і неврологічних функціях. Дефіцит може призвести до широкого спектру гематологічних і нейропсихіатричних розладів, які часто можна усунути шляхом ранньої діагностики та швидкого лікування.

Симптоми дефіциту B12

Якщо у вас лише легкий дефіцит, у вас може не бути жодних симптомів або вони можуть бути настільки слабкими, що ви їх не помітите. Ось чому важливо пройти аналіз крові, щоб дізнатися, чи є у вас відповідний рівень В12 у крові. Однак, коли дефіцит збільшується, ви можете почати відчувати втому, слабкість і запаморочення. Ваші ясна можуть кровоточити, а язик може бути червоним і хворим. Вас може часто нудити, і ви можете почати значно втрачати вагу. Інші можуть помітити вашу бліду шкіру. Ви можете почати страждати від проблем, пов’язаних з кишечником, таких як діарея або запор, і ви можете відчувати нудоту в животі та втрачати вагу.

Надзвичайно важливо підтримувати достатній рівень B12‚ як у випадку з активованою формою B12 Perque‚, тому що розвинутий дефіцит може спричинити ще більш серйозні проблеми. Якщо у вас надзвичайно низький рівень вітаміну B12 у сироватці крові, ви можете почати відчувати оніміння та поколювання в кінцівках, втрату координації та рухових навичок, депресію та, зрештою, деменцію, що може призвести до повної втрати розумових здібностей.

На щастя, легко підтримувати достатній рівень В12 за допомогою добавок, тому ви можете уникнути будь-якого з цих симптомів. Якщо у вас проблеми із засвоєнням вітаміну B12, зверніться до лікаря, щоб він чи вона могли уважно контролювати ваші рівні під час прийому добавок.

Офіційний сайт: https: //www.perque.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 сублінгвальна таблетка для розсмоктування Порції в упаковці: 100 Кількість на порцію / %DV B-12 (гідроксокобаламін) 2‚000 мкг / 33‚330 Магній (у вигляді алкілів C16 і C18) 3,5 мг / | Манітол 295 мг / Органічний, цілий тростинний сік 1 мг / 100% екстракт цільних плодів вишні 3,5 мг / Малиновий смак 8,5 мг / Кроскармелоза натрію 25 мг / З цілих, необроблених плодів і листя пальми Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: немає. Не містить: цитрусових, MSG, пшениці, глютену, кукурудзи, крохмалю, цукру, сої, дріжджів, сульфатів, фосфатів (крім коферментів), консервантів, казеїну та інших похідних молока. Веганський / Без глютену / Без молочних продуктів / Без сої

Дозування

Як дієтичну добавку, розчиніть у роті, а потім ковтайте (1) льодяник щодня або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Необхідно зберігати щільно закритою кришкою в прохолодному та сухому місці. Не використовуйте продукт, якщо термоусадочна стрічка навколо кришки або внутрішня пломба під кришкою пошкоджена або відсутня. Вагітним і годуючим матерям необхідно проконсультуватися зі своїм лікарем, перш ніж приймати добавки.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін B12 (Vitamin B12)