Virility For Men, Підтримка сексуальності, 60 капсул

Код: 34231
Фото товару Virility For Men, Підтримка сексуальності, 60 капсул
Фото складу Virility For Men, Підтримка сексуальності, 60 капсул
Фото використання Virility For Men, Підтримка сексуальності, 60 капсул
Основне фото товара Virility For Men, Підтримка сексуальності, 60 капсул
1632 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Капсули Virility For Men від Protocol for Life Balance це травяна формула, яка покращує рівень тестостерону у чоловіків, який уже знаходиться в межах норми. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Підтримка сексуальності 60 капсул

Virility For Men, Підтримка сексуальності, 60 капсул

Опис

Капсули Virility For Men від Protocol for Life Balance — це трав’яна формула, яка покращує рівень тестостерону у чоловіків, який уже знаходиться в межах норми. Ця добавка містить екстракти Eurycoma longifolia, більш відомого як Tongkat Ali. З віком чоловіки відчувають зниження рівня гормонів, що може призвести до таких станів, як збільшення жиру в організмі, психічна млявість і зниження сексуальної реакції. Терапевтичні властивості Тонгкат Алі можуть підтримувати нормальний рівень гормонів у чоловіків і навіть сприяти росту м’язів.

Ці капсули від Protocol for Life Balance містять ще одну траву під назвою трибулус, яка, як відомо, допомагає підвищити рівень тестостерону в організмі. Хоча багато хто асоціює траву з покращенням настрою, вона також має здатність нарощувати м’язи та зменшувати біль.

Ця добавка також містить ZMA, комбінацію магнію та цинку, яка допомагає покращити імунну та репродуктивну систему. Підтримайте загальне чоловіче здоров’я за допомогою капсул Virility For Men від Protocol for Life Balance.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 овочеві капсули Порцій в упаковці: 30 Кількість на порцію / Вітамін B-6 (з піридоксину HCl) 3 мг / 176% магнію (з магнію аспартату) 140 мг / 33% цинку (з цинку моно-L-метіоніну та цинку аспартату) ) 9 мг / 82% екстракту Tribulus Terrestris (фрукти) (мін. 45% сапонінів) 250 мг / LJ100 Тонгкат Алі (екстракт Eurycoma longifolia) (корінь) 50 мг / (мін. 22% евріпептидів) Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза (капсула), целюлозний порошок, стеаринова кислота (рослинне джерело) і діоксид кремнію. Не виготовлено з інгредієнтів із пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени. Веганський / вегетаріанський / без ГМО.

Дозування

Приймайте по 2 капсули щодня з їжею за потреби або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Особам із захворюваннями передміхурової залози та/або нирок, які приймають ліки, включно з протидіабетичними препаратами, слід проконсультуватися зі своїм лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Не рекомендується вагітним/годуючим жінкам. Примітка. Цей продукт може змінювати природні кольори.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка сексуальності (Sexual Support)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення