7-Keto LeanGels 100 mg, 7-Кето ДГЕА, 60 капсул

Код: 34197
Фото товару 7-Keto LeanGels 100 mg, 7-Кето ДГЕА, 60 капсул
Фото складу 7-Keto LeanGels 100 mg, 7-Кето ДГЕА, 60 капсул
Фото використання 7-Keto LeanGels 100 mg, 7-Кето ДГЕА, 60 капсул
Основне фото товара 7-Keto LeanGels 100 mg, 7-Кето ДГЕА, 60 капсул
(5)
2546 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 21.07.2024, без передоплати
Контроль ваги Метаболіт DHEA 7-Keto-DHEA є природним метаболітом дегідроепіандростерону DHEA, який досягає піку в ранньому дорослому віці та знижується з віком. Клінічно доведено, що ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance 7-Кето ДГЕА 60 капсул

7-Keto LeanGels 100 mg, 7-Кето ДГЕА, 60 капсул

Опис

Контроль ваги Метаболіт DHEA 7-Keto-DHEA є природним метаболітом дегідроепіандростерону (DHEA), який досягає піку в ранньому дорослому віці та знижується з віком. Клінічно доведено, що 7-KETO підтримує здоровий розподіл жиру та допомагає у підтримці здорової ваги при застосуванні разом із здоровою дієтою та режимом фізичних вправ. Крім того, 7-KETO LeanGels поєднує 7-KETO з екстрактом зеленого чаю, ацетил-L-карнітином та екстрактом родіоли для підтримки клітинного транспорту жиру. 7-KETO є зареєстрованою торговою маркою InterHealth Nutraceuticals Inc.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / %DV Калорій 5 Загальний жир 0,5 г / 7КЕТО (DHEA Acetate-7-one) 100 мг / Кон’югована лінолева кислота (CLA) (із сафлорової олії) 400 мг / Екстракт зеленого чаю (Camellia sinensis) (лист) 75 мг / Ацетил-L-карнітин (з Acetyl-L-Carnitine HCI) 15 мг / Екстракт родіоли (Rhodiola rosea) (корінь) 10 мг / Відсоток добових норм базується на дієта на 2‚000 калорій Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: м’яка капсула (бичачий желатин, гліцерин, вода, ріжкове дерево), бджолиний віск, соєвий лецитин і соняшникова олія. Не виготовлено з інгредієнтів із пшениці, глютену, молока, яєць, риби чи молюсків. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени. Містить природний кофеїн.

Дозування

Приймати по 1 м’якій капсулі 2 рази на день під час їжі

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, або якщо ви зараз лікуєтеся від молочної залози, передміхурової залози або інших гормональних проблем, зверніться за порадою до свого лікаря перед використанням цього продукту. Теоретично 7-кето-DHEA може взаємодіяти із заміщенням гормонів щитовидної залози. Якщо ви приймаєте ліки від щитовидної залози, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. У цьому виробі можуть спостерігатися природні зміни кольору.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
7-Кето ДГЕА (7-Keto-DHEA)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення