ProtoDophilus 50 Billion / 10 Strains, Пробіотики, 50 капсул

Код: 34196
Фото товару ProtoDophilus 50 Billion / 10 Strains, Пробіотики, 50 капсул
Фото складу ProtoDophilus 50 Billion / 10 Strains, Пробіотики, 50 капсул
Фото використання ProtoDophilus 50 Billion / 10 Strains, Пробіотики, 50 капсул
Основне фото товара ProtoDophilus 50 Billion / 10 Strains, Пробіотики, 50 капсул
(5)
2976 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 21.07.2024, без передоплати
Підтримуйте ріст здорових бактерій у вашому шлунку та покращуйте здоровя травлення за допомогою капсул ProtoDophilus від Protocol for Life Balance. Ця дієтична добавка не містить ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Пробіотики 50 капсул

ProtoDophilus 50 Billion / 10 Strains, Пробіотики, 50 капсул

Опис

Підтримуйте ріст здорових бактерій у вашому шлунку та покращуйте здоров’я травлення за допомогою капсул ProtoDophilus від Protocol for Life Balance. Ця дієтична добавка не містить сої, глютену, яєць, риби, молочних продуктів, молока, пшениці, горіхів і молюсків.

Як повідомляється, штами бактерій lactobacillus сприяють здоров’ю вашого кишечника, допомагають травленню та розвивають стійкість вашого організму до різних умов. Ці корисні бактерії потенційно можуть пригнічувати ріст нездорових бактерій у вашому тілі, полегшувати рух подразненого кишечника та боротися з інфекціями сечовивідних шляхів. Lactobacillus також може полегшити непереносимість лактози, боротися з кишковими інфекціями та покращити здоров’я зубів.

Bifidobacterium Bifidum‚ Bifidobacterium Breve‚ і Bifidobacterium Longum у цій дієтичній добавці від Protocol for Life Balance, як повідомляється, підтримують здоров’я шлунково-кишкового тракту, зміцнюють імунітет та знижують рівень ліпопротеїнів низької щільності у вашому організмі. Ці бактерії також можуть боротися з респіраторними інфекціями та шкірними захворюваннями.

Streptococcus Thermophilus у капсулах ProtoDophilus від Protocol for Life Balance потенційно може підтримувати здоров’я шлунка, покращувати травлення та допомагати організму протистояти умовам.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 рослинна капсула Кількість на порцію / Суміш 10 штамів пробіотичних бактерій: 50 мільярдів КУО / Lactobacillus acidophilus (La-14)‚ Bifidobacterium lactis (Bl-04)‚ Lactobacilus plantarum (Lp-115)‚ Lactobacillus casei ( Lc-11)‚ Lactobacillus rhamnosus (Lr-32)‚ Lactobacillus paracasei (Lpc-37)‚ Bifidobacterium breve (Bb-03)‚ Streptococcus thermophilus (St-21)‚ Lactobacillus salivarius (Ls-33)‚ Bifidobacterium longum (Bl- 05). Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: порошок целюлози, целюлоза (капсула), ФОС (фруктоолігосахариди), аскорбілпальмітат і діоксид кремнію. Не виготовлено з інгредієнтів із пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени. Без ГМО / Веганський / Вегетаріанський.

Дозування

Приймайте по 1 капсулі в день між прийомами їжі або натщесерце або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Не їжте пакет свіжості. Зберігати в пляшці. Пробіотичні добавки можуть викликати легкий, але тимчасовий дискомфорт у ШКТ. Особи з серйозним дефіцитом імунної системи повинні проконсультуватися зі своїм лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Оскільки антибіотики можуть інактивувати деякі пробіотичні бактерії, приймайте принаймні 2 години до або після прийому антибіотиків. Застереження щодо алергенів: не виробляється з інгредієнтами пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення