Glucosamine & Chondroitin with MSM, Глюкозамін Хондроітин, 180 капсул

Код: 34195
Фото товару Glucosamine & Chondroitin with MSM, Глюкозамін Хондроітин, 18
Фото складу Glucosamine & Chondroitin with MSM, Глюкозамін Хондроітин, 18
Фото використання Glucosamine & Chondroitin with MSM, Глюкозамін Хондроітин, 18
Основне фото товара Glucosamine & Chondroitin with MSM, Глюкозамін Хондроітин, 18
(5)
2653 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 21.07.2024, без передоплати
Здорові суглоби життєво важливі для здорового, активного способу життя. На жаль, з віком ваше тіло втрачає хрящ, білкову речовину, яка знаходиться між вашими суглобами. Хрящ ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Глюкозамін Хондроітин 180 капсул

Glucosamine & Chondroitin with MSM, Глюкозамін Хондроітин, 180 капсул

Опис

Здорові суглоби життєво важливі для здорового, активного способу життя. На жаль, з віком ваше тіло втрачає хрящ, білкову речовину, яка знаходиться між вашими суглобами. Хрящ — це тверда слизька тканина, яка виконує дві основні функції: по-перше, він діє як амортизатор під час фізичних рухів; по-друге, це дозволяє вашим кісткам безболісно ковзати одна по одній.

Коли поверхня хряща більше не гладка, кістки стираються одна з одною, викликаючи тертя. Згодом це тертя може спричинити біль, набряк і навіть можливі деформації. Цей знос відбувається здебільшого у ваших руках, ногах, хребті, стегнах, колінах.

Glucosamine & Chondroitin with MSM by Protocol for Life Balance містить три потужні інгредієнти в одній таблетці, які можуть допомогти покращити структуру та функціонування ваших суглобів:

Приймаючи цю добавку, ви можете почуватися краще і бути більш активними. Кожна пляшка глюкозаміну та хондроїтину з МСМ від Protocol for Life Balance містить 180 таблеток, яких вам вистачить приблизно на два місяці при рекомендованій дозі три таблетки на день.

Protocol For Life Balance пропонує лише найякісніші добавки, що дозволяє ефективно підтримувати міцне здоров’я. Ця компанія прагне спростити життя лікарів і пацієнтів.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Калорії 10 Загальна кількість вуглеводів 2 г / Натрій 150 мг / 7% Глюкозамін сульфат 1,1 г (1‚100 мг) / (З 1500 мг глюкозаміну калій сульфатного комплексу) Хондроїтин натрію сульфат (з великої рогатої худоби ) Хрящ) 1,2 г / (1‚200 мг) / МСМ (метилсульфонілметан) 300 мг / Відсоток добових норм базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: желатин (капсула) і стеарат магнію (рослинне джерело). Містить молюсків (крабів, креветок, омарів, раків). Не виробляється з інгредієнтами пшениці, глютену, сої, кукурудзи, молока, яєць, риби або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени. Без ГМО

Дозування

Приймайте по 3 капсули щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Тільки для дорослих. Можуть спостерігатися легкі транзиторні шлунково-кишкові прояви. Може взаємодіяти з антикоагулянтами/антиагрегантами. Зберігати в недоступному для дітей. Примітка. Цей продукт може змінювати природні кольори. Застереження щодо алергенів: не приймати при алергії на молюсків. Містить молюсків (крабів, креветок, омарів, раків). Не виробляється з інгредієнтами пшениці, глютену, сої, кукурудзи, молока, яєць, риби або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Глюкозамін Хондроітин (Glucosamine Chondroitin)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення