Milk Thistle Extract 300 mg, Розторопша, 90 капсул

Код: 34180
Фото товару Milk Thistle Extract 300 mg, Розторопша, 90 капсул
Фото складу Milk Thistle Extract 300 mg, Розторопша, 90 капсул
Фото використання Milk Thistle Extract 300 mg, Розторопша, 90 капсул
Основне фото товара Milk Thistle Extract 300 mg, Розторопша, 90 капсул
(5)
1524 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.06.2024, без передоплати
Ваша печінка важлива, оскільки вона підтримує травлення та фільтрує необхідні поживні речовини до решти вашого тіла. Нездорова печінка може призвести до незручних фізичних симптомів, таких ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Розторопша 90 капсул

Milk Thistle Extract 300 mg, Розторопша, 90 капсул

Опис

Ваша печінка важлива, оскільки вона підтримує травлення та фільтрує необхідні поживні речовини до решти вашого тіла. Нездорова печінка може призвести до незручних фізичних симптомів, таких як втома, діарея та нудота. Хороший спосіб знизити ймовірність розвитку проблем з печінкою – обмежити вплив токсинів, уникати надмірного вживання алкоголю, збалансовано харчуватися та підтримувати режим прийому добавок.

Екстракт розторопші — стародавня рослинна добавка, яка може принести користь вашій печінці, утворюючи хімічну речовину глутатіон. Глутатіон є потужним антиоксидантом, який може допомогти вашій імунній системі боротися з небезпечними інфекціями та підтримувати процес детоксикації вашого організму. Protocol for Life Balance’s Milk Thistle Extract 300 mg — це вегетаріанська добавка, яка містить антиоксидант силімарин, який може покращити роботу вашої печінки та жовчного міхура.

Деякі інгредієнти в кожній капсулі екстракту розторопші включають:

Цю пляшку з 90 капсул екстракту розторопші за протоколом Life Balance може вистачити до трьох місяців, якщо приймати її в рекомендованій дозі від однієї до трьох таблеток на день. Перед зміною дозування проконсультуйтеся з лікарем.

Protocol For Life Balance пропонує лише найякісніші добавки, що дозволяє ефективно підтримувати міцне здоров’я. Ця компанія прагне спростити життя лікарів і пацієнтів.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 овочева капсула Кількість на порцію / Екстракт розторопші (Silybum Marianum) (фрукти та насіння) 300 мг / (Стандартизовано до 80% силімаринових флавоноїдів) Корінь кульбаби (Taraxacum officinale) 100 мг / Артишок (Cynara scolymus) (лист) 50 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза (капсула), порошок целюлози, діоксид кремнію та стеарат магнію (рослинне джерело). Не виготовлено з дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени. Без ГМО / Веганський / Вегетаріанський / GMP.

Дозування

Приймайте по 1 капсулі від 1 до 3 разів на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви вагітні/годуєте грудьми або страждаєте від обструкції жовчних проток, жовчних каменів або дисфункції жовчного міхура. Не їжте пакет свіжості. Зберігати в пляшці. Примітка. Цей продукт може змінювати природні кольори. Застереження щодо алергенів: не приймайте цей продукт, якщо у вас є алергія на рослини сімейства айстрових. Не виготовлено з дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Розторопша (Milk Thistle)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення