Mucuna Pruriens 400 mg, Мукуна Пекуча, 90 капсул

Код: 34177
Фото товару Mucuna Pruriens 400 mg, Мукуна Пекуча, 90 капсул
Фото складу Mucuna Pruriens 400 mg, Мукуна Пекуча, 90 капсул
Фото використання Mucuna Pruriens 400 mg, Мукуна Пекуча, 90 капсул
Основне фото товара Mucuna Pruriens 400 mg, Мукуна Пекуча, 90 капсул
(5)
1226 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 03.06.2024, без передоплати
Мукуна - це бобова рослина, яка широко використовується в традиційному аюрведичному лікуванні травами. Відомо, що Mucuna природним чином містить прямий попередник дофаміну L-Dopa. Дофамін є ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Мукуна Пекуча 90 капсул

Mucuna Pruriens 400 mg, Мукуна Пекуча, 90 капсул

Опис

Мукуна - це бобова рослина, яка широко використовується в традиційному аюрведичному лікуванні травами. Відомо, що Mucuna природним чином містить прямий попередник дофаміну L-Dopa. Дофамін є нейромедіатором, який допомагає підтримувати нормальну роботу мозку та нервової системи та сприяє позитивному настрою. На відміну від дофаміну, L-Dopa може проникати через гематоенцефалічний бар’єр і може використовуватися мозком для виробництва дофаміну. Цей продукт стандартизовано до мінімум 15% L-Dopa.

Офіційний сайт: http: //www. protocolforlife. com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 овочеві капсули Порції в упаковці: 45 Кількість на порцію / Екстракт мукуни (Mucuna spp. ) (насіння) 800 мг / (мінімум 15% L-Dopa, природного походження) L-Dopa 120 мг / Денна норма не встановлено. Інші інгредієнти: целюлоза (капсула), порошок целюлози, стеаринова кислота (рослинне джерело) і стеарат магнію (рослинне джерело). Без ГМО / Вегетаріанський / Веганський. Не виготовлено з інгредієнтів із пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Дозування

Приймайте по 2 капсули під час їжі або за вказівкою лікаря. Найкраще приймати рано вдень.

Запобіжні заходи

Не використовуйте, якщо ви вагітні, можете завагітніти або годуєте грудьми. Якщо ви приймаєте ліки (особливо метилдопу, трициклічні антидепресанти або інгібітори МАО) або маєте захворювання, включаючи меланому, діабет, виразкову хворобу, захворювання печінки, психіатричні розлади або серцево-судинні захворювання, або якщо ви плануєте зробити операцію ‚ проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Не їжте пакет свіжості. Зберігати в пляшці. Після відкриття зберігати в прохолодному та сухому місці. Примітка. Цей продукт може змінювати природні кольори. Застереження щодо алергенів: не виробляється з інгредієнтами пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мукуна Пекуча (Mucuna Pruriens)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2004 грн
Доставлення