Biocidin LSF Broad-Spectrum Liposomal Formula, Підтримка імунітету, 50 мл

Код: 34171
Фото товару Biocidin LSF Broad-Spectrum Liposomal Formula, Підтримка імунітет
Фото складу Biocidin LSF Broad-Spectrum Liposomal Formula, Підтримка імунітет
Фото використання Biocidin LSF Broad-Spectrum Liposomal Formula, Підтримка імунітет
Основне фото товара Biocidin LSF Broad-Spectrum Liposomal Formula, Підтримка імунітет
5126 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Біоцидин ЛСФ. Відмінне поглинання чудові результати! Шукаєте продукт для підтримки здоровя всього тіла? Biocidin LSF забезпечує підтримку широкого спектру дії у складі, який легко ще...
Вага: 0.45 кг

Biocidin Botanicals Підтримка імунітету 50 мл

Biocidin LSF Broad-Spectrum Liposomal Formula, Підтримка імунітету, 50 мл

Опис

Біоцидин ЛСФ. Відмінне поглинання = чудові результати! Шукаєте продукт для підтримки здоров’я всього тіла? Biocidin LSF забезпечує підтримку широкого спектру дії у складі, який легко засвоюється. Розроблений у партнерстві з Quicksilver Scientific‚ Biocidin LSF є такою ж перевіреною формулою, як Biocidin‚ але в ліпосомальній системі доставки. Він містить таку ж потужну суміш 17 ботанічних екстрактів і ефірних олій і має таку саму дію. Однак у Biocidin LSF рослинні речовини суспендовані в унікальній формулі фосфоліпідів соняшнику, що призводить до уніламелярних везикул розміром 100 нм або менше. Оскільки ці ліпосоми малі та стабільні, везикули мають високу біодоступність. Це системне поглинання дозволяє Biocidin LSF підтримувати здоров'я всього організму. Це ідеальний продукт для тих, хто прагне збалансувати системну імунну функцію або шлунково-кишковий тракт. Він підтримує життєву силу, ясність розуму та здорову запальну реакцію. Його можна застосовувати місцево для підтримки здорової шкіри. Для легкого поглинати продукт, який підтримує здоров’я всього тіла та здоров’я мікробів широкого спектру дії, охоплюючи Biocidin LSF!

Офіційний сайт: http: //www.biobotanicalresearch.com

Інгредієнти

Розмір порції: 0,5 мл (1 доза) Порцій в упаковці: 100 Кількість на порцію / Запатентована трав’яна суміш 50 мг / Екстракт плодів чорниці (25% антоціанозидів), ноні, насіння розторопші, корінь ехінацеї (пурпуроя та вузьколиста), корінь золотухи, гриб шиітаке, кора білої верби, цибулина часнику, екстракт виноградних кісточок (мінімум 90% поліфенолів), лушпиння та листя чорного горіха, листя малини, надземні частини диму, корінь тирличу, олія листя чайного дерева, олія смоли гальбануму, рослинна та квіткова олія лаванди ‚ рослинне і квіткове масло орегано. Фосфоліпіди 44 мг / (з очищеного лецитину насіння соняшнику) Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: вода, гліцерин, етанол, вітамін Е (у вигляді токоферсолану та натуральних змішаних токоферолів). Не містить молочних продуктів, пшениці, глютену, сої, кукурудзи, продуктів тваринного походження, консервантів, штучних ароматизаторів і барвників.

Дозування

Приймати по 1 насосу до 3 разів на день. Починаючи з одного насоса і поступово збільшуючи. Потримайте під язиком 30 секунд перед ковтанням. Можна додавати у воду. Луб приймають натщесерце за 10 хвилин до їжі.

Запобіжні заходи

Не для використання під час вагітності. У разі виникнення побічних реакцій припиніть використання. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка імунітету (Immune Support)
Proflora 4R Restorative Probiotic Combination, Пробіотики, 30 ...
(5)
3350 грн
Доставлення