Perque, Choline Citrate, Вітамін B4 Холін, 250 мл

Код: 33975
Фото товару Perque, Choline Citrate, Вітамін B4 Холін, 250 мл
Фото складу Perque, Choline Citrate, Вітамін B4 Холін, 250 мл
Фото використання Perque, Choline Citrate, Вітамін B4 Холін, 250 мл
Основне фото товара Perque, Choline Citrate, Вітамін B4 Холін, 250 мл
(5)
2176 грн.
Під замовлення
Холін цитрат Perque необхідний, якщо ви приймаєте магнієві добавки, але все ще маєте симптоми дефіциту магнію. Судоми, м’язові посмикування та спазми, які зберігаються навіть при ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Perque Вітамін B4 Холін 250 мл

Perque, Choline Citrate, Вітамін B4 Холін, 250 мл

Опис

Холін цитрат Perque необхідний, якщо ви приймаєте магнієві добавки, але все ще маєте симптоми дефіциту магнію. Судоми, м’язові посмикування та спазми, які зберігаються навіть при достатньому споживанні магнію, можуть свідчити про порушення. Цю добавку було створено спеціально, щоб сприяти належному рівню магнію для кожного.

Це єдина біологічно активна добавка, яка поєднує холін і цитрат. Це важливо, оскільки цитрат активує холін, який потім заряджає енергією та підлужнює клітину. Холін цитрат може швидко й ефективно поповнити запаси холіну у вашому організмі, підвищуючи вашу витривалість і ефективне використання енергії.

Perque пропонує цитрат холіну в рідкій формі, щоб гарантувати чистоту. Зазвичай використовуваний тип холіну, холіну бітартрат, складається з кукурудзяного крохмалю та може містити реактивні або, можливо, подразнюючі антигени. Тільки цитрат холіну в рідкій формі повністю вільний від забруднень. Рідкий холін цитрат, як правило, є кращим перед таблетками або капсулами, оскільки його легше проковтнути.

У поєднанні холін і цитрат можуть збільшити сприйняття магнію вашим організмом. Жоден окремий тип будь-якого інгредієнта не забезпечує такої ж користі. Така добавка, як холін цитрат, має вирішальне значення для тих, хто блокує поглинання кальцієво-магнієвого АТФ; це може статися, якщо ви відчуваєте втому. Шлях АТФ створює енергію та надходить магній у клітини; проблема полягає в тому, що шлях потребує достатнього рівня магнію для ефективної роботи. Поглинання магнію не відбувається, коли стрес чи хвороба порушують імунний процес, або коли дієта, токсини чи імунні реакції призводять до надмірної кислотності клітин (метаболічний ацидоз). У результаті цей важливий шлях може бути порушений. Холіну цитрат Perque обходить цей шлях і взаємодіє з магнієм, створюючи нейтральний заряд, який без особливих зусиль переносить магній через клітинні мембрани.

Холін цитрат може підвищити рівень енергії, якщо ви легко втомлюєтеся. Холін також необхідний для ефективного транспортування та метаболізму жирів; без холіну жир може накопичуватися в печінці. Цей рідкий цитрат холіну також сприяє виробленню жовчної кислоти в жовчному міхурі, що може сприяти травленню.

Понад два десятиліття Perque розробляє та виробляє безпечні, ефективні та унікальні дієтичні добавки. Продукти Perque часто беруть участь у престижних клінічних дослідженнях, і було показано, що вони мають більшу біодоступність, ніж конкуруючі продукти. Метою засновника, доктора Рассела М. Джаффе, завжди була інтеграція традиційної медицини з принципом профілактики.

Офіційний сайт: https://www.perque.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 чайна ложка Порції в упаковці: 47 Енергійних поживних речовин Кількість на порцію/% добової норми Холін цитрат 1‚300 мг/ 236% гліцерину (рослинний) 1‚300 мг/Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Немає етикетки з повним розкриттям інформації (немає прихованих або неактивних інгредієнтів). Не містить: цитрусових, глутамат натрію, пшениці, глютену, кукурудзи, крохмалю, цукру, сої, дріжджів, зеїну, сульфатів, фосфатів (окрім коферментів), консервантів, казеїну. або інші похідні молока. Без ГМО; Не містить токсичних мінералів і металів

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте одну (1) чайну ложку в соку або воді або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Необхідно зберігати щільно закритою кришкою в прохолодному та сухому місці. Не використовуйте продукт, якщо термоусадочна стрічка навколо кришки або внутрішня пломба під кришкою пошкоджена або відсутня. Вагітним і годуючим матерям необхідно проконсультуватися зі своїм лікарем, перш ніж приймати добавки.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін B4 Холін (Vitamin B4 Choline)