Genestra, Bio Enzymes Natural Peppermint, Ферменти, 100 таблеток

Код: 33931
Фото товару Genestra, Bio Enzymes Natural Peppermint, Ферменти, 100 таблеток
Фото складу Genestra, Bio Enzymes Natural Peppermint, Ферменти, 100 таблеток
Фото використання Genestra, Bio Enzymes Natural Peppermint, Ферменти, 100 таблеток
Основне фото товара Genestra, Bio Enzymes Natural Peppermint, Ферменти, 100 таблеток
2019 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Шукаєте зручний спосіб отримати ферменти та допомогти своїй травній системі працювати належним чином? Вам може бути важко ковтати інші добавки, що змушує вас уникати їх ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Ферменти 100 таблеток

Genestra, Bio Enzymes Natural Peppermint, Ферменти, 100 таблеток

Опис

Шукаєте зручний спосіб отримати ферменти та допомогти своїй травній системі працювати належним чином? Вам може бути важко ковтати інші добавки, що змушує вас уникати їх регулярного прийому та позбавляє вас користі для здоров’я, яку вони можуть надати. Bio Enzymes від Seroyal відрізняється тим, що він у формі смачних жувальних таблеток.

Чому здоров’я травлення таке важливе? Простіше кажучи, ваш травний тракт відповідає за розщеплення їжі, яку ви їсте, і поглинання її поживних речовин; ці поживні речовини необхідні для нормального функціонування кожної частини вашого тіла. Якщо ваша травна система має проблеми, це означає, що ви не відчуєте повної користі від їжі та будь-яких інших добавок, які споживаєте.

І дорослі, і діти можуть відчувати такі захворювання, як розлад травлення, здуття живота, метеоризм, печія та діарея. Гіперхлоргідрія‚ стан, при якому рівень шлункової кислоти в шлунку перевищує норму‚ також лікується Bio Enzymes від Seroyal. Ці захворювання можуть бути незручними та погіршувати якість життя. Ця добавка також підходить для тих, хто має харчову алергію або непереносимість лактози, що часто може призвести до дискомфорту в шлунку; це без глютену та без молочних продуктів.

Bio Enzymes отримує багато інгредієнтів, які сприяють ферментативним процесам, з натуральних фруктів; папаїн походить із фруктів папайї, які, на жаль, не доступні цілий рік у вашому місцевому супермаркеті. Бромелайн, який міститься в ананасах, є ще одним інгредієнтом цієї добавки. Панкреліпаза відіграє подібну роль‚ завдяки своїй здатності замінювати природні ферменти, які розщеплюють білки, крохмаль‚ і жири в підшлунковій залозі.

Кожна таблетка має природний аромат фруктів, перцевої м’яти та простого хлорофілу. Вони навіть служать м’ятними віддушками, водночас сприяючи активності протеази, ліпази та амілази!

Seroyal – це фармацевтична компанія, яка вже майже 30 років прагне надавати пацієнтам найбільш натуральні доступні добавки. Seroyal пишається надійністю, якістю та стабільністю своєї продукції.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка Порції в упаковці: 100 Кількість на порцію / Калорії 5 Загальна кількість вуглеводів 2 г / Загальна кількість цукру 2 г / Включає 2 г доданого цукру / 4%^ Папайя (Carica papaya) Фрукти 50 мг / Папаїн (із плодів папайї) 10 мг ( 20‚000 FCC PU) / Стебловий бромелайн (з Ananas comosus/bracteatus) 10 мг [9 MCU (90‚000 FCC PU)] / Альфа-амілаза (з Aspergillus oryzae) 2 мг [300 SKB (300 FCC DU)] / Пепсин (зі свинячого шлунка) 2 мг (20‚000 FCC PU) / Панкреліпаза (з підшлункової залози свині) 2 мг / Вихід: активність протеази 200 USP / Активність амілази 200 USP / Активність ліпази 48 USP / Натрій-мідь хлорофілін 0,15 мг / Денна норма (DV) не встановлена. ^Відсоток добової норми (DV) базується на дієті в 2‚000 калорій. Інші інгредієнти: декстроза, фруктоза, стеаринова кислота, целюлоза, стеарат магнію, діоксид кремнію, натуральна олія перцевої м'яти. Містить молоко.

Дозування

Розжовуйте 1 таблетку під час кожного прийому їжі або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Попередження: якщо ви вагітні або годуєте грудьми, або чутливі до ферментів підшлункової залози або до білків свинини, не використовуйте. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. У разі виникнення гіперчутливості або легких шлунково-кишкових розладів припиніть використання. Деякі люди можуть відчувати гастроезофагеальний рефлюкс. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Вміст може не заповнювати упаковку, щоб розмістити необхідне маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3169 грн
У наявності