Genestra, Bio B12 + Folic Acid, Вітамін B12, 60 таблеток

Код: 33929
Фото товару Genestra, Bio B12 + Folic Acid, Вітамін B12, 60 таблеток
Фото складу Genestra, Bio B12 + Folic Acid, Вітамін B12, 60 таблеток
Фото використання Genestra, Bio B12 + Folic Acid, Вітамін B12, 60 таблеток
Основне фото товара Genestra, Bio B12 + Folic Acid, Вітамін B12, 60 таблеток
(5)
1406 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Вітаміни групи В відіграють важливу роль у підтримці нормального функціонування організму. Два з цих вітамінів B-12 і B-9 фолієва кислота відіграють навіть більшу ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Вітамін B12 60 таблеток

Genestra, Bio B12 + Folic Acid, Вітамін B12, 60 таблеток

Опис

Вітаміни групи В відіграють важливу роль у підтримці нормального функціонування організму. Два з цих вітамінів — B-12 і B-9 (фолієва кислота) — відіграють навіть більшу роль, ніж інші, у певні періоди вашого життя. Вітамін B-12 допомагає організму виробляти еритроцити, які переносять кисень з легенів в інші частини тіла. Це також допомагає організму використовувати білки, жири та вуглеводи, розвиваючи здорові нервові клітини. Тим часом фолієва кислота допомагає організму виробляти нові клітини. Ви можете отримати вітамін B-12 з таких продуктів, як лосось, яловичина, йогурт і молоко; єдиним природним джерелом є продукти тваринного походження. Листові овочі, квасоля, цитрусові містять фолієву кислоту; багато продуктів, таких як хліб і макаронні вироби, також збагачені.

Ця добавка особливо корисна жінкам. Вітамін B-12 має вирішальне значення під час і після менопаузи, оскільки ваше тіло не так добре використовує B-12 з продуктів, які ви їсте, коли ви стаєте старше. Це піддає вас підвищеному ризику розвитку анемії – стану, коли ваше тіло не виробляє достатньо еритроцитів. Інший час, коли цей вітамін дуже важливий, це під час вагітності; коли ви вагітні, ви та ваша дитина, що росте, потребуєте великої кількості вітаміну B-12 для еритроцитів, щоб забезпечити достатню кількість кисню. Вітамін B-12 також допомагає забезпечити нормальний розвиток нервових клітин вашої дитини. Ви також повинні переконатися, що ви отримуєте багато фолієвої кислоти під час вагітності, оскільки достатня кількість фолієвої кислоти допомагає запобігти таким проблемам, як дефекти нервової трубки та інші вроджені вади, які можуть вплинути на мозок і нервову систему вашої дитини.

Біо B12 + фолієва кислота від Seroyal забезпечує фолієву кислоту (вітамін B-9) і вітамін B-12, необхідні для підтримки гарного здоров’я, незалежно від того, чи ви вагітні, у менопаузі, постменопаузі, або просто шукаєте додаткову кількість вітамінів. Ця комбінація двох важливих вітамінів групи B також може допомогти зменшити дратівливість, головні болі та втому.

Одна пляшка Bio B12 + Folic Acid від Seroyal містить 60 жувальних таблеток‚ яких достатньо для двомісячного запасу. Рекомендована доза становить одну таблетку на день, якщо інше не призначено лікарем.

Seroyal – це фармацевтична компанія, яка вже майже 30 років прагне надавати пацієнтам найбільш натуральні доступні добавки. Seroyal пишається надійністю, якістю та стабільністю своєї продукції.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Кожна жувальна таблетка містить ціанокобаламін (вітамін В12) 1000 мкг фолієвої кислоти 400 мкг натурального вишневого ароматизатора, маніт

Дозування

Рекомендоване дозування для дорослих: одна-дві таблетки один-два рази на день під час їжі. Діти до 12 років: одна таблетка один-два рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін B12 (Vitamin B12)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3169 грн
У наявності