Vitamin D3 1000 IU, Вітамін D3, 120 капсул

Код: 33918
Фото товару Vitamin D3 1000 IU, Вітамін D3, 120 капсул
Фото складу Vitamin D3 1000 IU, Вітамін D3, 120 капсул
Фото використання Vitamin D3 1000 IU, Вітамін D3, 120 капсул
Основне фото товара Vitamin D3 1000 IU, Вітамін D3, 120 капсул
611 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Вітамін D3 від Protocol for Life Balance може допомогти покращити загальний стан кісток та імунної системи. Вітамін D доступний у великій кількості, коли ми перебуваємо ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Вітамін D3 120 капсул

Vitamin D3 1000 IU, Вітамін D3, 120 капсул

Опис

Вітамін D3 від Protocol for Life Balance може допомогти покращити загальний стан кісток та імунної системи. Вітамін D доступний у великій кількості, коли ми перебуваємо на сонці. Наш організм виробляє вітамін D-3 або холекальциферол, який також може засвоюватися нашим організмом.

Малорухливий спосіб життя в приміщенні може негативно вплинути на рівень вітаміну D3 у вашому організмі. Крім того, надзвичайно холодні місця можуть не отримувати достатньо сонячного світла взимку. Людям, які живуть у цих місцях, рекомендується доповнювати здорову дозу вітаміну D3‚, наприклад, цю з Протоколу для балансу життя.

Цей вітамін необхідний для підтримки належного рівня кальцію і фосфору в організмі. Дослідження стверджують, що ці мінерали необхідні для міцних кісток, сили м’язів і здорової імунної відповіді вашого організму. Подаруйте своєму тілу вітамін D3, якого він заслуговує, разом з вітаміном D3 від Protocol for Life Balance.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка капсула на порцію / Вітамін D3 (як холекальциферол) (з ланоліну) 25 мкг (1‚000 МО) / 125% Інші інгредієнти: оливкова олія першого віджиму та м’яка капсула (бичачий желатин, гліцерин, вода). Не виготовлено з дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби або молюсків. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени. Без ГМО.

Дозування

Приймайте 1 м’яку капсулу щодня з їжею, що містить жир, або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Вітамін D слід застосовувати з обережністю тим, хто приймає серцеві глікозиди, і всім, хто страждає гіперкальціємією. Добавки вітаміну D можуть взаємодіяти з аторвастатином і тіазидними діуретиками. Якщо ви приймаєте будь-які з цих ліків, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Застереження щодо алергенів: не виготовлено з дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби або молюсків. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін D3 (Vitamin D3 Cholecalciferol)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення