Net-O Keto Vanilla Caramel Ice Cream, Контроль ваги, 575.4 г

Код: 33868
Фото товару Net-O Keto Vanilla Caramel Ice Cream, Контроль ваги, 575.4 г
Фото складу Net-O Keto Vanilla Caramel Ice Cream, Контроль ваги, 575.4 г
Фото використання Net-O Keto Vanilla Caramel Ice Cream, Контроль ваги, 575.4 г
Основне фото товара Net-O Keto Vanilla Caramel Ice Cream, Контроль ваги, 575.4 г
2841 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Nt-O Keto це кето-дружній колагеновий протеїновий порошок, створений для відображення складу жирних кислот деяких кетогенних дієт. Кетогенна дієта це дієта, яка наголошує на ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Nutritional Frontiers Контроль ваги 575.4 г

Net-O Keto Vanilla Caramel Ice Cream, Контроль ваги, 575.4 г

Опис

Nēt-O Keto — це кето-дружній колагеновий протеїновий порошок, створений для відображення складу жирних кислот деяких кетогенних дієт. Кетогенна дієта – це дієта, яка наголошує на споживанні великої кількості жиру, помірної кількості білка та низької кількості вуглеводів. Це викликає розщеплення жиру на кетони, які організм може використовувати як джерело енергії. Nēt-O Keto містить колагеновий білок бичачого походження для людей, які дотримуються кетогенних дієт, програм контролю ваги, дієт з низьким вмістом вуглеводів або діабетичних дієт. Колаген — це популярна дієтична добавка, яка використовується споживачами для покращення зовнішнього вигляду та еластичності шкіри, оптимізації складу тіла, покращення здоров’я суглобів, прискорення загоєння ран тощо.

Офіційний сайт: http: //www.nutritionalfrontiers.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (41,1 грам) Порції в упаковці: 14 Кількість на порцію / Калорії 240 Загальний жир 19 г / 24% Насичені жири 17 г / 85% Транс-жири 0 г / Холестерин 0 мг / 0% Натрій 204 мг / 9% Загальна кількість вуглеводів 8 г / 3% Харчові волокна 3 г / 19% Загальна кількість цукрів 0 г / білок 10 г / 20% Вітамін D 0 МО / 0% Кальцій 30 мг / 2% Залізо 100 мкг / 1% Калій 7 мг / Відсоток добових норм засновані на дієті на 2‚000 калорій. Відсоток добової норми не встановлено. Інгредієнти: вершки з кокосової олії, гідролізований бичачий колаген, камедь акації, натуральні ароматизатори, гімалайська рожева сіль, ксантанова камедь, діоксид кремнію, стевія, порошок насіння льону, порошок тригліцеридів із середнім ланцюгом (MCT), екстракт плодів ченця. Містить молоко та горіхи (кокос). Виробляється на підприємстві, яке також переробляє сою, арахіс, пшеницю та яйця. Не містить глютену.

Дозування

Додайте одну мірну ложку до 8 унцій. води. Енергійно струсіть і насолоджуйтесь. Ви можете змінювати кількість води відповідно до бажаного смаку. Найкраще використовувати після тренування, між прийомами їжі або в будь-який час, коли вам потрібно коктейль.

Запобіжні заходи

Застереження щодо алергенів: містить молоко та горіхи (кокос). Виробляється на підприємстві, яке також переробляє сою, арахіс, пшеницю та яйця.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Контроль ваги (Appetite Control)