DHEA 10 mg, Дегідроепіандростерон, 90 капсул

Код: 33857
Фото товару DHEA 10 mg, Дегідроепіандростерон, 90 капсул
Фото складу DHEA 10 mg, Дегідроепіандростерон, 90 капсул
Фото використання DHEA 10 mg, Дегідроепіандростерон, 90 капсул
Основне фото товара DHEA 10 mg, Дегідроепіандростерон, 90 капсул
1906 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
DHEA - це стероїдний гормон, який виробляється з холестерину наднирковими залозами. Це найбільш поширений стероїд у кровотоці та присутній у ще більших рівнях у тканинах ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Nutritional Frontiers Дегідроепіандростерон 90 капсул

DHEA 10 mg, Дегідроепіандростерон, 90 капсул

Опис

DHEA - це стероїдний гормон, який виробляється з холестерину наднирковими залозами. Це найбільш поширений стероїд у кровотоці та присутній у ще більших рівнях у тканинах мозку. DHEA є попередником багатьох стероїдних статевих гормонів, включаючи естроген і тестостерон. З віком виробництво DHEA знижується, зазвичай досягаючи піку у віці 25-30 років і поступово знижуючись до 90% до 60 років. Як працює DHEA? Здається, DHEA підтримує рівень IGF-1 (інсуліновий фактор росту) і знижує рівень кортизолу. IGF-1 є гормоном або стимулюючим ріст метаболітом, що утворюється в результаті метаболізму HGH‚ і відповідає за сприятливий вплив підвищеного гормону росту людини. Кортизол є гормоном стресу (HGH). Зі старінням відбувається зниження рівня ДГЕА та підвищення рівня кортизолу. Доведено, що високий і тривалий рівень кортизолу в крові (наприклад, пов’язаний із хронічним стресом) має такі негативні наслідки, як: -порушення когнітивних функцій і пригнічення функції щитовидної залози -дисбаланс рівня цукру в крові -зменшення щільності кісток і зменшення м'язової тканини - Високий кров’яний тиск і зниження імунітету Дослідження показали, що прийом добавок DHEA може принести користь: - Імунній системі - Метаболізму цукру в крові та контролю ваги - Здоров'ю мозку та кісток - Здоров'ю серця - Рівням естрогену та тестостерону Фактори, які сприяють зниженню рівня DHEA, включають : Старіння‚ цукор‚ нікотин -Кофеїн‚ алкоголь‚ харчовий дисбаланс -Вегетаріанська дієта з низьким вмістом холестерину та корисних жирів -DHEA доступний в 1 унції. пляшка. Кожен насос забезпечує 5 мг. У пляшці є 150 спреїв.

Офіційний сайт: http: //www.nutritionalfrontiers.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порція в упаковці: 90 Кількість на порцію / % добової норми DHEA (мікронізований) 10 мг Інші інгредієнти: рослинна целюлоза, рослинний лейцин.

Дозування

Приймайте по 1 капсулі 3 рази на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Примітка: якщо ви вагітні, годуєте грудьми, хворієте на рак, пов’язаний з гормонами, приймаєте бензодіазепіни чи подібні препарати, що діють на ЦНС, або приймаєте ліки від гормонів щитовидної залози, не приймайте цей продукт без попередньої консультації з лікарем.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дегідроепіандростерон (DHEA)