Glucosamine Chondroitin with Hyaluronic, Глюкозамін Хондроітин, 60 капсул

Код: 33804
Фото товару Glucosamine Chondroitin with Hyaluronic, Глюкозамін Хондроітин, 6
Фото складу Glucosamine Chondroitin with Hyaluronic, Глюкозамін Хондроітин, 6
Фото використання Glucosamine Chondroitin with Hyaluronic, Глюкозамін Хондроітин, 6
Основне фото товара Glucosamine Chondroitin with Hyaluronic, Глюкозамін Хондроітин, 6
2632 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Підтримка здорових суглобів і кісткових хрящів має важливе значення для вашого загального благополуччя. Часто пропущені у вашому тілі суглоби та хрящі визначають, як ви часто ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance Глюкозамін Хондроітин 60 капсул

Glucosamine Chondroitin with Hyaluronic, Глюкозамін Хондроітин, 60 капсул

Опис

Підтримка здорових суглобів і кісткових хрящів має важливе значення для вашого загального благополуччя. Часто пропущені у вашому тілі суглоби та хрящі визначають, як ви часто себе почуваєте, і можуть бути причиною більшої частини болю, яку ви відчуваєте у своєму тілі. З іншого боку, суглоби та хрящі відповідають за більшу частину рухів і функціонування вашого тіла, тому життєво важливо переконатися, що вони в хорошому робочому стані. Один із способів допомогти забезпечити це - приймати добавки. Підтримуйте здоров’я свого опорно-рухового апарату за допомогою дієтичної добавки Glucosamine Chondroitin Maximum Potency від Metabolic Maintenance!

Глюкозамін - це сполука, яка природним чином одержується зі здорового хряща. У цій добавці він поєднується з хондроїтином‚ який є глікозаміногліканом, який отримують із суглобового хряща. Вважається, що хондроїтин сприяє утриманню води в суглобовому хрящі, а також покращує еластичність. Разом ці дві сполуки також допомагають підтримувати хрящі та додавати м’яку тканину тіла. Дослідження показали, що комбінація глюкозаміну та хондроїтину може допомогти полегшити болі. Цей продукт поставляється у вегетаріанській капсулі, а також містить лише чисті інгредієнти, а Metabolic Maintenance обіцяє не містити зв’язуючих речовин, наповнювачів або консервантів, прихованих у добавці.

Кожної пляшки з 90 капсулами Glucosamine Chondroitin (Maximum Potency) від Metabolic Maintenance має вистачити приблизно на 1,5 місяці при рекомендованій дозі 2 капсули на день або відповідно до рекомендацій медичного працівника.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http: //www.metabolicmaintenance.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / % добової норми Глюкозаміну сульфат 1000 мг / (як 1350 мг d-глюкозамін сульфату калію) Хондроїтину сульфат 800 мг / (як 850 мг хондроїтину сульфату Na) Гіалуронова кислота Кислота 80 мг / (як гіалуронат натрію) Денна норма для цього інгредієнта не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська целюлозна капсула. Без яєць / без глютену / без горіхів / без молочних продуктів Вироблено на підприємстві, що відповідає GMP.

Дозування

Приймайте по дві (2) капсули щодня або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Вагітним або годуючим жінкам проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці‚ недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Глюкозамін Хондроітин (Glucosamine Chondroitin)
Metabolic Maintenance, Buffered Vitamin C, Вітамін C, 90 капсул
(5)
1813 грн
Доставлення