Professional Formulas, Alka Calm, Підтримка стресу, 226 г

Код: 33567
Фото товару Professional Formulas, Alka Calm, Підтримка стресу, 226 г
Фото складу Professional Formulas, Alka Calm, Підтримка стресу, 226 г
Фото використання Professional Formulas, Alka Calm, Підтримка стресу, 226 г
Основне фото товара Professional Formulas, Alka Calm, Підтримка стресу, 226 г
(5)
1148 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.07.2024, без передоплати
Якщо ви не харчуєтеся збалансовано, у вас може бути низький рівень мінералів магнію та калію. Інші фактори, які можуть спричинити дефіцит магнію та калію, включають ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Professional Formulas Підтримка стресу 226 г

Professional Formulas, Alka Calm, Підтримка стресу, 226 г

Опис

Якщо ви не харчуєтеся збалансовано, у вас може бути низький рівень мінералів магнію та калію. Інші фактори, які можуть спричинити дефіцит магнію та калію, включають кишкові розлади, такі як синдром подразненого кишечника (СРК), проблеми з нирками, рясні менструальні кровотечі, надмірне потовиділення та стрес.

Щоб нормально функціонувати, вашому організму потрібні магній і калій. Магній важливий для здоров’я майже кожної системи вашого тіла, включаючи мозок, серце та кістки. Крім того, магній також допомагає регулювати рівень калію. Водночас калій допомагає організму використовувати білки та вуглеводи, нарощувати м’язи, контролювати рівень шлункової кислоти та підтримувати здоров’я серця.

Така добавка, як Alka Calm від Professional Formulas, є зручним способом усунення дефіциту цих мінералів. Це може покращити ваш настрій, полегшити біль, зміцнити кістки та зуби, а також полегшити неприємні симптоми передменструального синдрому (ПМС).

Кожна порція цієї порошкоподібної добавки також містить аскорбат вітаміну С, який може додатково сприяти засвоєнню калію. Alka Calm також містить клітковину, яка може покращити здоров’я кишечника (щоб сприяти оптимальному засвоєнню поживних речовин), одночасно сприяючи відчуттю ситості.

Рекомендоване дозування Alka Calm від Professional Formulas — одна рівна чайна ложка, змішана з водою або соком, двічі на день. Один контейнер забезпечує вісім унцій порошку.

Professional Complementary Health Formulas пропонує додаткові, цілісні рішення альтернативної медицини. У них є понад 630 різних засобів і ліків, включаючи сублінгвальні таблетки, олії та креми. Натуральні розчини від Professional Formulas зміцнюють ваше здоров'я.

Офіційний сайт: http: //www.professionalformulas.com

Інгредієнти

Розмір порції: одна чайна ложка (4,135 грама) Порції в упаковці: 54 кількості на порцію / Калорії 7 Вітамін С (у вигляді L-аскорбінової кислоти) 75 мг / 83% Вітамін B2 (у вигляді рибофлавіну) 0,01 мг / Магній 200 мг / 48% ( У вигляді малату/цитрату/аскорбату/лактату, реагованого з карбонату магнію та лимонної/аскорбінової кислоти) Калій 150 мг / 3% (У вигляді цитрату/малату/тартрату/аспартату/аскорбату, реагованого з бікарбонату калію та лимонної/аскорбінової кислот) Відсоток добових норм (DV ) базуються на дієті на 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: лимонна кислота, порошок лимонного соку, яблучна кислота, винна кислота, натуральні ароматизатори (малина, лимон і лайм), діоксид кремнію, порошок малинового соку, аспарагінова кислота, екстракт листя стевії та фіберзол (мальтодекстрин).

Дозування

Як харчову добавку, приймайте по одній чайній ложці 2 рази на день. Для досягнення найкращих результатів помістіть у теплу воду та дайте розчинитися. Остудіть за смаком.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей місці. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Стійкий до втручання. Якщо пломба пошкоджена, не використовуйте. Зберігати подалі від тепла. Тільки для професійного використання.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка стресу (Stress Support)
Professional Formulas, Натуралвите, Naturalvite, 60 капсул
(5)
1256 грн
Доставлення
Professional Formulas, Herbalfuge, Трави, 90 капсул
(5)
1363 грн
Доставлення