Super Milk Thistle X, Розторопша, 120 капсул

Код: 33416
Фото товару Super Milk Thistle X, Розторопша, 120 капсул
Фото складу Super Milk Thistle X, Розторопша, 120 капсул
Фото використання Super Milk Thistle X, Розторопша, 120 капсул
Основне фото товара Super Milk Thistle X, Розторопша, 120 капсул
2653 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Формула підтримки печінки! Super Milk Thistle X це формула для підтримки печінки, яка містить біодоступний екстракт розторопші в поєднанні з іншими підтримуючими травами. Super ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Integrative Therapeutics Розторопша 120 капсул

Super Milk Thistle X, Розторопша, 120 капсул

Опис

Формула підтримки печінки! Super Milk Thistle X — це формула для підтримки печінки, яка містить біодоступний екстракт розторопші в поєднанні з іншими підтримуючими травами. Super Milk Thistle X поєднує в собі екстракт артишоку, екстракт листя кульбаби та екстракт кореня солодки з екстрактом фруктів розторопші, стандартизованої для вмісту 80% силімарину та комплексу для покращеного засвоєння.

Офіційний сайт: https: //www.integrativepro.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула на порцію / 100 мг фітосоми розторопші (Silybum Marianum) / одна частина екстракту плодів розторопші, стандартизованого для вмісту 80% силімарину, пов’язаного з двома частинами соєвого лецитину за допомогою власного процесу для покращення засвоєння. Екстракт листя артишоку (Cynara scolymus) 40 мг / Стандартизовано, щоб містити 13-18% кофеоліквінових кислот у перерахунку на хлорогенову кислоту. Екстракт кореня кульбаби (Taraxacum officinale) 10 мг / Екстракт кореня солодки (Glycyrrhiza glabra) 10 мг / Стандартизовано для вмісту 5% гліциризинової кислоти. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза, гідроксипропілметилцелюлоза (рослинні капсули), стеарат магнію, діоксид кремнію. Містить сою. Не містить цукру, солі, дріжджів, пшениці, глютену, молочних продуктів, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів або інгредієнтів тваринного походження.

Дозування

Приймайте по 1 капсулі два або три рази на день або за рекомендацією вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Не використовуйте цей продукт, якщо вагітні або годуєте грудьми; високий кров'яний тиск, серцево-судинні захворювання, жовчні камені, кишкова непрохідність/запалення або обструкція жовчних проток. Не використовуйте, якщо у вас є алергія на рослини сімейства айстрових (складноцвітих), включаючи амброзію. Якщо ви приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, або маєте захворювання шлунково-кишкового тракту, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Застереження щодо алергенів: містить сою.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Розторопша (Milk Thistle)
Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
(5)
2841 грн
Доставлення