Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул

Код: 33411
Фото товару Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
Фото складу Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
Фото використання Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
Основне фото товара Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
(5)
2775 грн.
Під замовлення
Естроген є природним гормоном, який в основному пов’язаний з жіночими репродуктивними органами, хоча чоловіки також мають його в набагато менших кількостях. Зазвичай він знаходиться в ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Integrative Therapeutics Індолплекс 60 капсул

Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул

Опис

Естроген є природним гормоном, який в основному пов’язаний з жіночими репродуктивними органами, хоча чоловіки також мають його в набагато менших кількостях. Зазвичай він знаходиться в балансі з усіма іншими гормонами у вашому тілі. Однак деякі фактори можуть спричинити надто високий рівень естрогену: це, зокрема, гормональна терапія, пов’язана з менопаузою, і велике споживання естрогену через фактори навколишнього середовища, такі як м’ясо, якому вводять гормони.

Надмірний рівень естрогену може викликати вкрай неприємні побічні ефекти. Indolplex від Integrative Therapeutics — це природний засіб, який може допомогти підтримувати здоровий естроген і гормональний баланс.

Кожна вегетаріанська капсула Indolplex містить диіндолілметан (DIM), який є єдиною стабільною біодоступною формою індолу, доступною на даний момент для задоволення ваших дієтичних потреб. Це природний індол, який зазвичай зустрічається в сімействі хрестоцвітих, до якого входять брокколі, капуста та брюссельська капуста. Потрібно було б з’їсти приблизно два фунти брокколі, щоб отримати еквівалентну дозу DIM, яку забезпечує одна капсула цієї зручної добавки! Indolplex також може підтримувати метаболізм тестостерону.

Цієї пляшки з 60 капсул Indoplex від Integrative Therapeutics вистачить вам від одного до двох місяців у рекомендованому дозуванні. Приймайте одну-дві капсули на день, якщо інше не призначено вашим медичним працівником.

Компанія Integrative Therapeutics понад 35 років постачає високоякісні харчові добавки для медичних працівників. Її продукція була протестована в тисячах клінічних досліджень, і з гордістю виробляється на підприємстві, яке пройшло аудит GMP. Виробничі процеси Integrative Therapeutics відповідають або перевищують усі галузеві стандарти.

Офіційний сайт: https://www.integrativepro.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30Кількість на порцію / Загальна кількість вуглеводів 1 г / Дієтичні волокна Indolplex Complex 240 мг / Модифікований харчовий крохмаль, 25% диіндолілметан (DIM), токоферсолан, фосфатидилхолін і діоксид кремнію.† Відсоткові добові норми (DV) базуються на дієта на 2000 калорій. Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза, гідроксипропілметилцелюлоза (рослинні капсули), діоксид кремнію, модифікований харчовий крохмаль, стеарат магнію. Містить сою. Не містить цукру, солі, дріжджів, пшениці, глютену, молочних продуктів, штучних барвників, ароматизаторів. ‚ консерванти або інгредієнти тваринного походження.

Дозування

Приймати по 2 капсули щодня з їжею. Якщо потрібна менша підтримка, приймайте 1 капсулу щодня з їжею або за рекомендацією вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Не використовуйте цей продукт, якщо ви вагітні, годуєте грудьми або намагаєтесь завагітніти. Під час використання цього продукту може статися нешкідлива, але помітна зміна кольору сечі. Якщо ви приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Застереження щодо алергенів: містить сою.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дііндолілметан (Diindolylmethane DIM)