Kirkman, Пхенол Ассист, Phenol Assist, 90 капсул

Код: 33374
Фото товару Kirkman, Пхенол Ассист, Phenol Assist, 90 капсул
Фото складу Kirkman, Пхенол Ассист, Phenol Assist, 90 капсул
Фото використання Kirkman, Пхенол Ассист, Phenol Assist, 90 капсул
Основне фото товара Kirkman, Пхенол Ассист, Phenol Assist, 90 капсул
2223 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.10.2024, без передоплати
Фрукти та овочі чудово підходять вам, але ви можете не засвоїти всі поживні речовини, які вони пропонують, споживаючи їх окремо. Це тому, що важко зруйнувати ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Kirkman Phenol Assist 90 капсул

Kirkman, Пхенол Ассист, Phenol Assist, 90 капсул

Опис

Фрукти та овочі чудово підходять вам, але ви можете не засвоїти всі поживні речовини, які вони пропонують, споживаючи їх окремо. Це тому, що важко зруйнувати їх клітинні стінки та дістатися до фенолів у їхніх клітинах, які забезпечують більшість їхніх переваг. Багато людей вичавлюють сік із фруктів і овочів, щоб отримати додаткові переваги, але це не практичний варіант для всіх. На щастя, є добавка під назвою Phenol Assist від Kirkman, яка може допомогти. Кожна капсула містить ферменти, які допомагають розщеплювати та перетравлювати частину стінки рослинної клітини, забезпечуючи доступ до цих поживних речовин. Крім того, ця добавка також містить багато травних ферментів, які допомагають перетравлювати багато інших видів їжі. Краще травлення сприяє кращому засвоєнню поживних речовин, необхідних вашому організму, тому майже кожен може почуватися краще, вживаючи цей продукт.

Деякі з інгредієнтів Phenol Assist включають:

Ця пляшка Kirkman's Phenol Assist містить 90 капсул, яких має вистачити принаймні на один місяць. Рекомендована початкова доза становить від ¼ до ½ капсули на день. Ви можете поступово збільшувати дозу до кількості, яка сприяє оптимальному травленню.

З 1949 року Kirkman виробляє широкий спектр харчових добавок. Лінійка гіпоалергенних продуктів спеціально розроблена для тих, хто страждає алергією або харчовою чутливістю. Усі продукти Kirkman є чистими та легкими для застосування людьми будь-якого віку.

Офіційний сайт: http: //www.kirkmangroup.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Кількість на порцію / %DV Власна суміш ферментів Kirkman 225 мг / Ксиланаза, геміцелюлаза, альфа-галактозидаза, амілаза, фітаза, бета-глюканаза, глюкоамілаза Добова норма не встановлено. Інші інгредієнти: Вегетаріанська капсула (гіпромелоза та вода), мальтодекстрин, стеарат магнію (на рослинній основі), діоксид кремнію. Без: казеїну, глютену, сої, дріжджів, молока, сахарози, консервантів, ароматизаторів, барвників, желатину, яєць, арахісу. ‚ дерево горіхи або риба. Гіпоалергенний без глютену

Дозування

Одна капсула під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Застереження щодо алергенів: містить сульфіти. Ферменти, вирощені на ферментаційному середовищі, що містить пшеницю та сою (можуть містити незначні кількості). Зберігати в прохолодному, сухому місці та щільно закупорити. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Alpha Ketoglutaric Acid 300, Альфа кетоглутарова кислота, 100 ...
(5)
1582 грн
Доставлення
Children's Multi-Vitamin Mineral, Вітаміни для дітей, 120 табл...
(5)
1649 грн
Доставлення