Kirkman, P-5-P with Magnesium, Піридоксал-5-фосфат, 100 капсул

Код: 33337
Фото товару Kirkman, P-5-P with Magnesium, Піридоксал-5-фосфат, 100 капсул
Фото складу Kirkman, P-5-P with Magnesium, Піридоксал-5-фосфат, 100 капсул
Фото використання Kirkman, P-5-P with Magnesium, Піридоксал-5-фосфат, 100 капсул
Основне фото товара Kirkman, P-5-P with Magnesium, Піридоксал-5-фосфат, 100 капсул
(5)
1909 грн.
Під замовлення
Якщо ви шукаєте гіпоалергенну добавку з вітаміном B6, яка потенційно могла б підтримати загальний стан здоров’я, ви можете спробувати P-5-P з гліцинатом магнію від Kirkman.P-5-P ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Kirkman Піридоксал-5-фосфат 100 капсул

Kirkman, P-5-P with Magnesium, Піридоксал-5-фосфат, 100 капсул

Опис

Якщо ви шукаєте гіпоалергенну добавку з вітаміном B6, яка потенційно могла б підтримати загальний стан здоров’я, ви можете спробувати P-5-P з гліцинатом магнію від Kirkman.

P-5-P є активною формою вітаміну B6. Як і інші вітаміни B-комплексу, P-5-P може допомогти вашим клітинам перетворити їжу, яку ви їсте, в АТФ (аденозинтрифосфат). Оскільки АТФ забезпечує ваше тіло енергією, P-5-P з гліцинатом магнію може допомогти усунути певні симптоми, пов’язані з незначною втомою.

Вітамін B6 також може регулювати ваш настрій, допомагаючи вашому організму перетворювати амінокислоту під назвою триптофан у серотонін. Серотонін є гальмівним нейромедіатором, який може знімати деякі ознаки легкої тривоги або смутку.

З цих причин кожна капсула цієї добавки Kirkman містить 50 міліграмів P-5-P, який легше засвоюється, ніж інші форми вітаміну B6.

P-5-P з гліцинатом магнію також містить 100 міліграмів гліцинату магнію на порцію, оскільки магній може сприяти оптимальному засвоєнню вітаміну B6.

При рекомендованому розмірі порції одна капсула на день кожної пляшки Kirkman's P-5-P з гліцинатом магнію на 100 капсул має вистачити більше трьох місяців.

Офіційний сайт: http://www.kirkmangroup.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсулаКількість на порцію / * Магній як (гліцинат) (хелат амінокислоти) 100 мг / 25% піридоксаль 5-фосфату (P-5-P) 50 мг / добова норма не встановлена. Інгредієнти: магнію гліцинат, піридоксаль 5-фосфат ‚ L-лейцин‚ рослинна целюлозна капсула. Без: казеїну, глютену, сої, дріжджів, молока, сахарози, консервантів, ароматизаторів, барвників, желатину, яєць, арахісу, горіхів або риби.

Дозування

1 капсула на день або за вказівкою лікаря. Капсули можна роз’єднати, а вміст змішати з їжею або напоями.

Запобіжні заходи

Добавки магнію можуть спричинити зміни консистенції стільця та спорожнення. Якщо це станеться, припиніть використання та обговоріть це питання зі своїм лікарем. Зберігайте в сухому прохолодному місці та щільно закрийте. Тримайте в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Піридоксал-5-фосфат (P-5-P Pyridoxal-5-Phosphate)