Vitanica, FemRebalance, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул

Код: 33239
Фото товару Vitanica, FemRebalance, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул
Фото складу Vitanica, FemRebalance, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул
Фото використання Vitanica, FemRebalance, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул
Основне фото товара Vitanica, FemRebalance, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул
(5)
1726 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.07.2024, без передоплати
Дисбаланс жіночих гормонів може бути спричинений численними зовнішніми факторами сучасного середовища, такими як розчинники, пестициди та важкі метали, які впливають на гормональну систему жінки. Ось чому ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vitanica Альфа-ліпоєва кислота 60 капсул

Vitanica, FemRebalance, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул

Опис

Дисбаланс жіночих гормонів може бути спричинений численними зовнішніми факторами сучасного середовища, такими як розчинники, пестициди та важкі метали, які впливають на гормональну систему жінки.

Ось чому Vitanica з гордістю представляє вам FemRebalance‚ добавку для жінок, спеціально розроблену для усунення гормонального дисбалансу у жінок. Розроблений доктором Торі Хадсон, FemRebalance містить багату комбінацію кореня солодки, кореня родіоли, кореня маки, а також багато інших рослинних речовин, які можуть допомогти регулювати жіночі гормони.

Цілком можливо, що гормональний дисбаланс може спричинити нерегулярне серцебиття, напади втоми, збільшення ваги, проблеми зі сном, перепади настрою, труднощі з травленням, втрату концентрації та загальне відчуття дискомфорту.

Інші фактори, що сприяють жіночому гормональному дисбалансу, включають стресовий спосіб життя, неправильне харчування, токсини навколишнього середовища та старіння.

Vitanica прагне надавати найкращі природні оздоровчі добавки для жінок. Він гарантує, що всі його продукти виготовлені з органічних трав і екстрактів, і що вони були ретельно перевірені на безпечність і ефективність. Кожен продукт Vitanica також є вегетаріанським.

Офіційний сайт: https: //vitanica.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Корінь солодки ~ Glycyrrhiza glabra 200 мг / Ягода цнотливого дерева ~ Vitex agnus-castus 200 мг / Корінь родіоли ~ Родіола рожева 200 мг / Екстракт олії насіння огуречника ~ Borago officinalis 160 мг / Корінь маки ~ Lepidium peruvianum 100 мг / Надземні частини вервіану ~ Verbena spp. 100 мг / Екстракт кореня сарсапарилли (4: 1) ~ Smilax spp. 100 мг / Корінь дикого ямсу ~ Dioscorea villosa 100 мг / Екстракт кореневища та кореня чорного кигала ~ Cimicifuga racemosa 80 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: рослинна капсула (HPMC, вода), мікрокристалічна целюлоза, l-лейцин, діоксид кремнію. Цей продукт не містить: консервантів, сполучних речовин, штучних барвників або ароматизаторів, лактози, солі, пшениці, глютену, сої, молочних продуктів, яєць, арахісу, горіхів, риби або молюсків. Веганський / вегетаріанський.

Дозування

Дві (2) капсули на день.

Запобіжні заходи

Уникайте використання цього продукту, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, у вас високий кров'яний тиск або лікуєтеся від високого кров'яного тиску. Стійкість до втручання: будь ласка, не використовуйте, якщо пломба безпеки зламана або відсутня. Зберігати в прохолодному, сухому місці, недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Альфа-ліпоєва кислота (Alpha Lipoic ALA)
Рауволфиа Екстра, Rauwolfia Extra Professional Formula, 180 ка...
(5)
4236 грн
Доставлення
Рауволфиа Екстра Профессионал, Rauwolfia Extra Professional Fo...
(5)
2650 грн
Доставлення
Vitanica, Овум Ей М., Ovum A.M., 30 капсул
(5)
2223 грн
Доставлення