Trifolamin 3 Forms of B12 + Folate Orange, Вітамін B12, 60 таблеток

Код: 33178
Фото товару Trifolamin 3 Forms of B12 + Folate Orange, Вітамін B12, 60 таблет
Фото складу Trifolamin 3 Forms of B12 + Folate Orange, Вітамін B12, 60 таблет
Фото використання Trifolamin 3 Forms of B12 + Folate Orange, Вітамін B12, 60 таблет
Основне фото товара Trifolamin 3 Forms of B12 + Folate Orange, Вітамін B12, 60 таблет
(5)
2841 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Пастилки з трифоламіном забезпечують синергетичну комбінацію трьох біодоступних форм вітаміну B12, таких як метилкобаламін, гідроксикобаламін та аденозилкобаламін, з природною активною формою фолієвої кислоти, як 6s-5-метилтетрагідрофолат. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health Вітамін B12 60 таблеток

Trifolamin 3 Forms of B12 + Folate Orange, Вітамін B12, 60 таблеток

Опис

Пастилки з трифоламіном забезпечують синергетичну комбінацію трьох біодоступних форм вітаміну B12, таких як метилкобаламін, гідроксикобаламін та аденозилкобаламін, з природною активною формою фолієвої кислоти, як [6s]-5-метилтетрагідрофолат. Ці три форми B12 природним чином присутні в харчових продуктах і можуть бути легко перетворені в організмі в активні внутрішньоклітинні форми B12. Таблетки Trifolamin розроблені для підтримки здорового рівня вітаміну B12. Фолієва кислота включена, тому що це один із найважливіших кофакторів, який допомагає реалізувати переваги оптимізації статусу B12. Ці заяви не були оцінені Управлінням з харчових продуктів і медикаментів. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-якій хворобі.

Офіційний сайт: https: //www.designsforhealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка на порцію / фолат 680 мкг DFE / 170% (у вигляді кватрефолієвої кислоти [6S]-5-метилтетрагідрофолату, солі глюкозаміну 800 мкг) Вітамін B12 3‚000 мкг / 125‚000% (у вигляді метилкобаламіну, гідроксикобаламіну та аденозилко). баламін) Інші інгредієнти: маніт, модифікована целюлоза, натуральний органічний ароматизатор і барвник, рослинний стеарат, лимонна кислота та екстракт луо хан гуо (фрукти) Не містить глютену, молочних продуктів, сої чи ГМО. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому GMP у США.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по одній льодянику на день або за вказівкою лікаря. Дайте льодянику повільно та повністю розчинитися в роті та проковтніть.

Запобіжні заходи

Тримайте цей продукт у недоступному для дітей місці. У разі випадкового передозування негайно зверніться до лікаря або в токсикологічний центр. Приймати під наглядом медичного працівника. Зберігати при кімнатній температурі. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін B12 (Vitamin B12)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3835 грн
У наявності