Designs for Health, Chromium Synergy, Хром, 90 капсул

Код: 33165
Фото товару Designs for Health, Chromium Synergy, Хром, 90 капсул
Фото складу Designs for Health, Chromium Synergy, Хром, 90 капсул
Фото використання Designs for Health, Chromium Synergy, Хром, 90 капсул
Основне фото товара Designs for Health, Chromium Synergy, Хром, 90 капсул
(5)
1331 грн.
Під замовлення
Важливо контролювати рівень цукру в крові та рівень інсуліну. Як ти захистишся?Високий рівень цукру в крові може сприяти розвитку діабету 2 типу, хронічного захворювання, яке ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health Хром 90 капсул

Designs for Health, Chromium Synergy, Хром, 90 капсул

Опис

Важливо контролювати рівень цукру в крові та рівень інсуліну. Як ти захистишся?

Високий рівень цукру в крові може сприяти розвитку діабету 2 типу, хронічного захворювання, яке може призвести до постійного пошкодження підшлункової залози (через її участь у виробленні інсуліну), поганого кровообігу, пошкодження нервів та затвердіння кровоносних судин (атеросклероз); останнє може сприяти майбутнім інсультам або інфарктам. Навіть якщо у вас ще немає діабету, ви можете бути серед понад 70 мільйонів американців із переддіабетом, що означає, що ваш рівень глюкози в крові є надмірним, не досягаючи порогу для повномасштабного діагнозу.

Chromium Synergy від Designs for Health використовує силу мінералів для підвищення рівня цукру в крові. Інгредієнти в його формулі діють синергетично, сприяючи оптимальному функціонуванню інсулінових рецепторів вашого організму; це означає, що вашій підшлунковій залозі не доведеться перевтомлюватися, виробляючи додаткові кількості, щоб компенсувати спожитий інсулін, який організм не може впоратися. Ця харчова добавка також сприяє поглинанню глюкози клітинами, які використовують її для отримання енергії. Кожен мінерал був хелатований для максимальної ефективності та чистоти‚ водночас він міститься в основі порошку кориці.

Поживна речовина, яка дає назву Chromium Synergy, хром, є важливим мікроелементом. Дослідження показали, що добавки з хромом можуть допомогти стабілізувати високий рівень цукру в крові в тих, хто страждає на цукровий діабет 1 або 2 типу, переддіабетом або вживає стероїди. Багато діабетиків, як правило, мають невеликий дефіцит хрому.

Ці капсули підходять для вегетаріанців для підвищення чутливості до інсуліну.

Designs for Health була заснована в 1989 році командою клінічних дієтологів і ставить науку на перше місце при створенні продуктів і формул. З тих пір компанія зосередилася на виробництві дієтичних добавок, які містять якісні натуральні інгредієнти в ефективних дозах. Він прагне надавати найкращі продукти для медичних працівників і пацієнтів.

Офіційний сайт: https://www.designsforhealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула на порцію / Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) 2,5 мкг (100 МО) / 13% цинку (у вигляді хелату бісгліцинату цинку) 10 мг / 91% марганцю (хелат бісгліцинату марганцю TRAACS) 1 мг / 43% хрому (TRAACS Chromium) Nicotinate Glycinate Chelate) 300 мкг / 857% таурину 500 мг / * Ванадій (TRAACS Vanadium Nicotinate Glycinate Chelate) 100 мкг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза (капсула), порошок кориці, рослинний стеарат. Продукт із гарантованою відповідністю GMP / виготовлений з інгредієнтів без ГМО / без глютену. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP у США.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по одній капсулі на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати при кімнатній температурі. Зберігати в недоступному для дітей. Тільки для професійного використання. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Хром (Chromium)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3746 грн.
У наявності