Designs for Health, Ultra B12-Folate, Вітамін B12, 90 капсул

Код: 33110
Фото товару Designs for Health, Ultra B12-Folate, Вітамін B12, 90 капсул
Фото складу Designs for Health, Ultra B12-Folate, Вітамін B12, 90 капсул
Фото використання Designs for Health, Ultra B12-Folate, Вітамін B12, 90 капсул
Основне фото товара Designs for Health, Ultra B12-Folate, Вітамін B12, 90 капсул
(5)
2357 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Щоб нормально функціонувати, вашому організму потрібно багато мінералів і вітамінів. Наприклад, вітамін B-12 необхідний для формування клітин крові та для належного функціонування неврологічної системи. Це ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health Вітамін B12 90 капсул

Designs for Health, Ultra B12-Folate, Вітамін B12, 90 капсул

Опис

Щоб нормально функціонувати, вашому організму потрібно багато мінералів і вітамінів. Наприклад, вітамін B-12 необхідний для формування клітин крові та для належного функціонування неврологічної системи. Це також необхідно для реплікації ДНК — будівельних блоків життя та плану того, що робить вас тим, ким ви є. Симптоми дефіциту B-12 можуть бути досить серйозними. У вас може виникнути анемія (дефіцит заліза), яка є результатом нестачі еритроцитів. Найчастішою ознакою анемії є хронічна втома або слабкість. Інші симптоми включають прискорене серцебиття, блідість шкіри, втрату ваги, розлад шлунку, діарею та запор. Якщо проблему не вирішити, у вас може з часом виникнути пошкодження нервів, що призведе до труднощів при ходьбі, депресії, втрати пам’яті, оніміння пальців і навіть деменції.

Важливо, щоб ви отримували достатню кількість вітаміну B-12 для оптимального здоров’я. Дослідження показують, що надлишок вітаміну B-12 не має серйозного впливу на здоров’я, що робить передозування добавками вкрай малоймовірним. Насправді, ваше тіло зберігає надлишки B-12 для подальшого використання, і виводить те, що не може утримати, через сечу. Більшість продуктів, які містять цю поживну речовину, є продуктами тваринного походження, тому вегетаріанцям і веганам, які уникають їх, важко уникнути дефіциту. На щастя, кожен може приймати цей вітамін і отримати користь, незалежно від того, чи є у вас серйозна нестача вітаміну B-12.

Ultra B12-Folate від Designs For Health містить інгредієнти, що покращують самопочуття, такі як:

При рекомендованому дозуванні від однієї до трьох таблеток на день пляшки з 90 капсул Ultra B12-Folate вистачить на один-три місяці.

Designs for Health була заснована в 1989 році командою клінічних дієтологів і ставить науку на перше місце при створенні продуктів і формул. З тих пір компанія зосередилася на виробництві дієтичних добавок, які містять якісні натуральні інгредієнти в ефективних дозах. Він прагне надавати найкращі продукти для медичних працівників і пацієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.designsforhealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула на порцію / фолієва кислота (у вигляді суміші NatureFolate) 680 мкг DFE / 170% органічного порошку шпинату, фолінат кальцію, кватрефолієва [6S]-5-метилтетрагідрофолат - сіль глюкозаміну) вітамін B-12 (у вигляді аденозилкобаламіну та метилкобаламіну) 2000 мкг / 83333% Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, целюлоза (капсула) і рослинний стеарат. Не містить глютену, молочних продуктів, сої та ГМО. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP у США.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по одній капсулі на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати при кімнатній температурі. Зберігати в недоступному для дітей. Тільки для професійного використання. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін B12 (Vitamin B12)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3835 грн
У наявності