Multi-Probiotic Spore + SBC, Пробіотики, 60 капсул

Код: 32802
Фото товару Multi-Probiotic Spore + SBC, Пробіотики, 60 капсул
Фото складу Multi-Probiotic Spore + SBC, Пробіотики, 60 капсул
Фото використання Multi-Probiotic Spore + SBC, Пробіотики, 60 капсул
Основне фото товара Multi-Probiotic Spore + SBC, Пробіотики, 60 капсул
2417 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
MULTI-PROBIOTIC SPORESBC Підтримка здоровя шлунково-кишкового тракту та імунітету Multi-Probiotic Spore SBC це унікальна комбінація спорових штамів бацил плюс Saccharomyces boulardii SBC. Обидва типи ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Пробіотики 60 капсул

Multi-Probiotic Spore + SBC, Пробіотики, 60 капсул

Опис

MULTI-PROBIOTIC SPORE+SBC Підтримка здоров’я шлунково-кишкового тракту та імунітету Multi-Probiotic Spore + SBC — це унікальна комбінація спорових штамів бацил плюс Saccharomyces boulardii (SBC). Обидва типи пробіотиків забезпечують клінічно вивчений підхід до підтримки комфорту та регулярності дефекації, функції шлунково-кишкового тракту та здоров’я імунітету. Спорові пробіотики більш стабільні та поводяться інакше, ніж традиційні види пробіотиків, проростаючи та розмножуючись у тонкій кишці.

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / %DV Пробіотична суміш на основі спор 177 мг (3 мільярди КУО) / Bacillus clausii (SC 109)‚ Bacillus coagulans (MTCC 5856‚ LactoSpore)‚ Bacillus subtilis ( DE111) Saccharomyces boulardii 150 мг (3 мільярди КУО) / Денна норма (DV) не встановлена ​​Інші інгредієнти: Частково гідролізований гуарбум, гідроксипропілметилцелюлоза (капсула) Multi-Probiotic є зареєстрованою маркою Nutri-Health Supplements, LLC, що використовується з дозволу. LactoSpore є зареєстрованою торговою маркою Sabinsa Corporation DE111 є торговою маркою Deerland Probiotics and Enzymes‚ Inc. Безглютеновий / без ГМО / вегетаріанський

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 капсулі 1-2 рази на день під час їжі або за вказівкою медичного працівника. Для дітей віком від 2 років розкрийте капсулу і розмішайте в холодній їжі або рідині перед споживанням.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Якщо у вас ослаблений імунітет, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням продуктів, що містять пробіотики. ЗБЕРІГАЙТЕ В МЕРІ ДОСТУПНОСТІ ДІТЕЙ. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Використовуйте лише за умови збереження захисної пломби. Вміст може не заповнювати упаковку, щоб розмістити необхідне маркування.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)
Douglas Laboratories, Potassium 99 mg Chelated, Калій, 100 капсул
(5)
1062 грн
Доставлення