Liposomal Glutathione, Ліпосомальний Глутатіон, 60 капсул

Код: 32751
Фото товару Liposomal Glutathione, Ліпосомальний Глутатіон, 60 капсул
Фото складу Liposomal Glutathione, Ліпосомальний Глутатіон, 60 капсул
Фото використання Liposomal Glutathione, Ліпосомальний Глутатіон, 60 капсул
Основне фото товара Liposomal Glutathione, Ліпосомальний Глутатіон, 60 капсул
(5)
3889 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 20.07.2024, без передоплати
Рівень глутатіону знижується з віком глутатіон є найпотужнішим антиоксидантом організму, який захищає нас від токсинів і забруднювачів навколишнього середовища. 6 переваг добавок ліпосомального глутатіону ПОТУЖНА ДЕТОКСИКАЦІЯ ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

BodyBio Ліпосомальний Глутатіон 60 капсул

Liposomal Glutathione, Ліпосомальний Глутатіон, 60 капсул

Опис

Рівень глутатіону знижується з віком; глутатіон є найпотужнішим антиоксидантом організму, який захищає нас від токсинів і забруднювачів навколишнього середовища.

6 переваг добавок ліпосомального глутатіону: ПОТУЖНА ДЕТОКСИКАЦІЯ Коли наше тіло має оптимальний рівень глутатіону, він допомагає вимивати небезпечні токсини, включно з важкими металами, пестицидами та цвіллю. ГОЛОВНИЙ АНТИОКСИДАНТ З часом пошкодження, спричинені вільними радикалами, починають накопичуватися‚ викликаючи те, що відомо як окислювальний стрес. Глутатіон є захисником клітин від вільних радикалів, зберігаючи окислювально-відновний потенціал мітохондрій і стабільність клітинної мембрани. ЗАГАЛЬНА ПІДТРИМКА ТІЛА Діяльність глутатіону важлива майже для кожної системи вашого організму та забезпечує захист від численних захворювань і станів. ЗДОРОВЕ СТАРІННЯ Рівень глутатіону знижується з віком‚ через що вашому організму важче протидіяти наслідкам вільних радикалів. Підвищення рівня глутатіону може допомогти вам боротися з накопиченням вільних радикалів і сприяти здоровішому старінню. ПІДТРИМУЄ ЗДОРОВ’Я ІМУНІТЕТУ Глутатіон сприяє здоровому виробленню лейкоцитів, що забезпечує підтримку вашої імунної системи. КРАЩЕ ЗАСВОЮВАННЯ Хоча поширена помилкова думка, що глутатіон погано засвоюється під час перорального прийому; значні дані підтверджують, що глутатіон ефективно засвоюється, особливо в ліпосомній формі. Роль ліпосомального глутатіону в організмі. Рівні глутатіону знижуються з віком, глутатіон є найпотужнішим антиоксидантом організму, який захищає нас від токсинів навколишнього середовища. і забруднюючі речовини. Він сприяє здоровому старінню, очищаючи організм від продуктів життєдіяльності та нейтралізуючи та виводячи токсини, які викликають пошкодження клітин. Він також посилює активність імунної системи. Тоді як більшість добавок глутатіону розщеплюються в шлунку і не можуть засвоюється в організмі за допомогою фірмової технології ліпосомальної інкапсуляції BodyBio, ви отримуєте максимальне поглинання глутатіону, що дозволяє цій ключовій поживній речовині працювати на вас на клітинному рівні. Чому BodyBio ліпосомальний глутатіон? Ліпосомальна технологія BodyBio — це порошкоподібні ліпосоми — вільно сипучі частинки, які негайно утворюють ліпосомну суспензію при перетравленні. Правильно, тут немає брудних рідин. Ці ліпосомальні частинки залишаються інкапсульованими під час подорожі через ваш шлунок, і частинки вивільняються, коли вони досягають вашого товстого кишечника, де вони можуть легко всмоктуватися через слизову оболонку кишечника та потрапляти в кров. Ці твердження не були оцінені Food and Адміністрація з лікарських засобів. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-якій хворобі.

Офіційний сайт: https: //bodybio.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / % добової норми Зменшений L-глутатіон / 250 мг / Денна норма в % базується на дієті на 2000 калорій. Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: Запатентована суміш (не- Соняшникова олія з ГМО та стійка пальмова олія)‚ Вегетаріанська капсула (целюлоза) Без глютену, молочних продуктів, сої та інгредієнтів, що містять ГМО.

Дозування

1 капсула на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Перед використанням проконсультуйтеся з медичним працівником. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати щільно закритим у сухому місці при кімнатній температурі (59–86°F). Не використовуйте, якщо пломба безпеки пошкоджена.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ліпосомальний Глутатіон (Liposomal Glutathione)
PC Complex of Phospholipids 1300 mg, Комплекс Фосфоліпідів, 11...
(5)
3046 грн
Доставлення