Douglas Laboratories, Melatonin 3 mg, Мелатонін, 60 капсул

Код: 32668
Фото товару Douglas Laboratories, Melatonin 3 mg, Мелатонін, 60 капсул
Фото складу Douglas Laboratories, Melatonin 3 mg, Мелатонін, 60 капсул
Фото використання Douglas Laboratories, Melatonin 3 mg, Мелатонін, 60 капсул
Основне фото товара Douglas Laboratories, Melatonin 3 mg, Мелатонін, 60 капсул
987 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Капсули мелатоніну Douglas LaboratoriesМелатонін - це природний гормон, який синтезується шишкоподібною залозою з амінокислоти триптофану. Його роль у сприянні сну та природному регулюванні циклу сну ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Мелатонін 60 капсул

Douglas Laboratories, Melatonin 3 mg, Мелатонін, 60 капсул

Опис

Капсули мелатоніну Douglas Laboratories

Мелатонін - це природний гормон, який синтезується шишкоподібною залозою з амінокислоти триптофану. Його роль у сприянні сну та природному регулюванні циклу сну та неспання широко визнана. Якщо ви відчуваєте труднощі з регуляцією режиму сну, то вам може бути корисною високоякісна добавка мелатоніну.

Мелатонінові капсули Douglas Labs містять 3 мг мелатоніну в одній капсулі, яку можна приймати безпосередньо перед сном. Змінний графік і нездорові звички сну можуть перешкоджати виробленню мелатоніну в мозку. Це також може статися під час подорожі через кілька часових поясів‚ через що ваш графік сну може насилу наздогнати вас. Окрім популярних переваг сну, мелатонін також може стимулювати антиоксидантний фермент, відомий як глутатіонпероксидаза.

PureFormulas із задоволенням пропонує безкоштовну доставку для всіх замовлень на суму понад 20 доларів США. Замовлення, розміщені до 17: 00 за східним стандартним часом, відправляються того ж дня! Поспілкуйтеся з одним із наших Puristas, щоб отримати найкраще обслуговування клієнтів.

Допоможіть повернути свій графік сну в потрібне русло та ловіть трохи Zzzs разом із капсулами мелатоніну Douglas Labs сьогодні!

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Мелатонін 3 мг / Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, гідроксипропілметилцелюлоза (капсула). Цей продукт не містить дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока/молочних продуктів, штучних барвників, штучних консервантів, штучних ароматизаторів або генетично модифікованих інгредієнтів (ГМО).

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі за 1/2-1 годину до сну або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Проконсультуйтеся з медичним працівником, якщо ви відчуваєте тривалі проблеми зі сном, перед використанням у дітей, перед використанням у вагітних або годуючих жінок, тих, хто має захворювання, і тих, хто приймає ліки. Під час прийому мелатоніну не керуйте автомобілем і не керуйте механізмами. Цей продукт може бути протипоказаний особам, які приймають кортикостероїди. Зберігати в недоступному для дітей. Для оптимальних умов зберігання зберігайте в прохолодному та сухому місці. (59°-77°F/15°-25°C) (відносна вологість 35-65%). Пакет із захистом від несанкціонованого доступу, не використовуйте, якщо відсутнє зовнішнє ущільнення.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мелатонін (Melatonin)
Douglas Laboratories, Potassium 99 mg Chelated, Калій, 100 капсул
(5)
1062 грн
Доставлення