Mucos Pharma, Wobenzym PS, Вобензим, 100 таблеток

Код: 32665
Фото товару Mucos Pharma, Wobenzym PS, Вобензим, 100 таблеток
Фото складу Mucos Pharma, Wobenzym PS, Вобензим, 100 таблеток
Фото використання Mucos Pharma, Wobenzym PS, Вобензим, 100 таблеток
Основне фото товара Mucos Pharma, Wobenzym PS, Вобензим, 100 таблеток
3857 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.10.2024, без передоплати
Ферменти відіграють важливу роль у кількох сферах нашого здоровя. Якщо вам цікаво, як чудова ферментна добавка може допомогти вашим функціям суглобів, кровообігу та імунітету, тоді ще...
Вага: 0.45 кг

Mucos Pharma Вобензим 100 таблеток

Mucos Pharma, Wobenzym PS, Вобензим, 100 таблеток

Опис

Ферменти відіграють важливу роль у кількох сферах нашого здоров’я. Якщо вам цікаво, як чудова ферментна добавка може допомогти вашим функціям суглобів, кровообігу та імунітету, тоді вас можуть зацікавити таблетки Wobenzym PS від Douglas Labs.

Таблетки Wobenzym PS від Douglas Labs забезпечують преміальний склад таких ферментів, як бромелайн, трипсин і рутин. Однією з найважливіших ролей цих ферментів є їхня здатність діяти як каталізатори в кількох регуляторних і комунікаційних системах.

Комбінація бромелайну, рутину та трипсину може принести користь здоров’ю суглобів, особливо в області рухливості та гнучкості. Це може бути особливо корисно для людей, які ведуть активний спосіб життя, які хочуть одужати від незначних болів.

Збалансування рівнів ферментів також має вирішальне значення для правильного травлення. Ці таблетки також вкриті кишковорозчинною оболонкою, що дозволяє ферментам ефективно всмоктуватися в тонкому кишечнику.

Подивіться, наскільки якісна ферментна добавка може допомогти вашим функціям суглобів, імунітету та кровообігу. Замовляйте таблетки Wobenzym PS від Douglas Labs сьогодні!

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 таблетки Порції в упаковці: 33Кількість на порцію / %DVBromelain 1‚350 FIP-одиниць Ananas comosus 270 мг / Тригідрат рутозиду (рутин) Софора японська 300 мг / Трипсин 4‚320 FIP-одиниць (підшлункова залоза) Sus scrofa144 мг / добова норма не встановлена. З висушених очищених водних екстрактів. FIP — це вимірювання активності ферменту відповідно до методів Міжнародної фармацевтичної федерації. Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, фосфат кальцію, гідроксипропілцелюлоза, кишковорозчинна оболонка на рослинній основі, рослинний стеарат, діоксид кремнію, натуральний ароматизатор ванілі, очищена вода. Це продукт не містить молока/молочних продуктів, кукурудзи, дріжджів, глютену, сої, натрію, цукру, штучних барвників або консервантів.

Дозування

Приймайте по три (3) таблетки два (2) рази на день принаймні за 45 хвилин до їди або за рекомендацією вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: якщо ви вагітні або годуєте грудьми, страждаєте на порушення кровотечі або пошкодження печінки, або якщо ви приймаєте антикоагулянти (наприклад, варфарин), проконсультуйтеся з медичним працівником перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в сухому прохолодному місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вобензим (Wobenzym)