Pure Encapsulations, ПроСузе ИИ, ProSoothe II, 60 капсул

Код: 32613
Фото товару Pure Encapsulations, ПроСузе ИИ, ProSoothe II, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, ПроСузе ИИ, ProSoothe II, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, ПроСузе ИИ, ProSoothe II, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, ПроСузе ИИ, ProSoothe II, 60 капсул
1841 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.10.2024, без передоплати
ProSoothe II by це переформульована версія ProSoothe. Ця добавка містить широкий спектр поживних речовин і трав, які можуть допомогти усунути незручні симптоми, які можуть ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations ProSoothe II 60 капсул

Pure Encapsulations, ПроСузе ИИ, ProSoothe II, 60 капсул

Опис

ProSoothe II by – це переформульована версія ProSoothe. Ця добавка містить широкий спектр поживних речовин і трав, які можуть допомогти усунути незручні симптоми, які можуть відчувати деякі жінки в цей період місяця.

Менструальні періоди часто пов’язані зі спазмами, тягою до їжі та перепадами настрою. На щастя, ProSoothe II може допомогти вам почуватися краще. Наприклад, він містить вітамін Е, який потенційно допомагає зняти легку втому, нервозність і чутливість грудей. Водночас кальцій і вітамін D можуть відігравати важливу роль у підтримці здорової функції гладкої мускулатури.

Ця добавка також містить Relora, запатентовану суміш натуральних екстрактів феллодендрону та магнолії, які можуть запропонувати підтримку для загального емоційного здоров’я, водночас, можливо, допомагаючи вам впоратися з певною тягою до цукру, пов’язаною зі стресом, під час менструального циклу. Нарешті‚ ProSoothe II пропонує кілька інгредієнтів, як-от цнотливе дерево та цинк, які можуть регулювати певні гормони в жіночому організмі.

Приймати від двох до чотирьох капсул на день під час їжі. Кожна пляшка ProSoothe II містить 60 капсул, яких вистачає на один місяць.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції 2 капсули Порцій в упаковці 30 Кількість на порцію / %DV Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) (D3) 10 мкг (400 МО) / 50% вітаміну Е (у вигляді d-альфа-токоферолу сукцинату) 134 мг / 893% вітаміну B6 ( як піридоксаль 5' фосфат) 33 мг / 1‚941% (активований B6) Кальцій (як ди-кальцій малат) (DimaCal) 100 мг Магній / 8% Магній (як ди-магній малат) (Albion) 100 мг / 24% Цнотливе дерево 200 мг / (Vitex agnus-castus) екстракт (плоди) Релора 270 мг / запатентована власна суміш: екстракту магнолії (Magnolia officinalis) (кора) та екстракту фелодендрона (Phellodendron amurense) (кора) Родіоли (Rhodiola rosea) екстракт (корінь) 50 мг / (стандартизований для вмісту 3% загальних розавінів і 1% салідрозиду) Денна норма (DV) не встановлена ​​Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода), модифікований корм і кукурудзяний крохмаль, аскорбілпальмітат, кремній двоокис. продукти розроблені з використанням високоякісних, чистих інгредієнтів, БЕЗ непотрібних добавок і багатьох поширених алергенів, включаючи: Пшеницю, сою , молочні продукти , яйця Деревні горіхи та арахіс Глютен Штучні барвники, ароматизатори та підсолоджувачі Покриття та шелаки ГМО Непотрібні сполучні речовини, наповнювачі та консерванти Транс-жири та гідрогенізовані олії Крім випадків, де зазначено на етикетці

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули 1-2 рази на день під час їжі. Можна використовувати щодня або лише під час лютеїнової фази за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, особливо психіатричні, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Не застосовувати одночасно з антидепресантами. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)