Glucosamine Complex, Глюкозамін Хондроітин, 180 капсул

Код: 32603
Фото товару Glucosamine Complex, Глюкозамін Хондроітин, 180 капсул
Фото складу Glucosamine Complex, Глюкозамін Хондроітин, 180 капсул
Фото використання Glucosamine Complex, Глюкозамін Хондроітин, 180 капсул
Основне фото товара Glucosamine Complex, Глюкозамін Хондроітин, 180 капсул
(5)
5104 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 24.07.2024, без передоплати
Хрящ це міцна, гнучка форма сполучної тканини, яка покриває кінці ваших кісток, де вони стикаються та утворюють суглоби отже це може запобігти тертю ваших ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Глюкозамін Хондроітин 180 капсул

Glucosamine Complex, Глюкозамін Хондроітин, 180 капсул

Опис

Хрящ — це міцна, гнучка форма сполучної тканини, яка покриває кінці ваших кісток, де вони стикаються та утворюють суглоби; отже‚ це може запобігти тертю ваших кісток. У результаті побудова та підтримка хрящової матриці може відігравати ключову роль у підтримці комфорту суглобів. Комплекс глюкозаміну є зручним джерелом природної сполуки, яка може допомогти усунути симптоми легкого болю, скутості або запалення у ваших суглобах.

Багато добавок для підтримки суглобів містять лише одну форму глюкозаміну, але комплекс глюкозаміну містить три види. Глюкозаміну сульфат є найбільш часто використовуваною формою, тоді як глюкозамін гідрохлорид (глюкозамін HCl) може легше засвоюватися вашим організмом у деяких випадках. Нарешті, n-ацетил-d-глюкозамін може працювати для потенційного полегшення симптомів, пов’язаних із запальним захворюванням кишечника (IBD).

Загалом ця добавка містить 750 міліграмів глюкозаміну. Глюкозаміновий комплекс також містить марганець, мікроелемент, який може підтримувати активність супероксиддисмутази (СОД). СОД - це фермент, який може боротися з вільними радикалами.

При рекомендованому дозуванні однієї капсули на день кожної пляшки з 180 капсулами Glucosamine Complex має вистачити майже на шість місяців.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 180 Кількість на порцію / Марганець (у вигляді аскорбату марганцю) 2 мг / 100% глюкозамін сульфат (з краба, креветки) 250 мг / Глюкозамін HCI (з краба, креветки) 250 мг / N-ацетил- D-Глюкозамін (з краба, креветки) 250 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Містить молюсків (краби, креветки). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі в день під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Застереження щодо алергенів: містить молюсків (краби, креветки). Не приймайте, якщо ви чутливі до молюсків.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Глюкозамін Хондроітин (Glucosamine Chondroitin)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2546 грн
У наявності