Glucosamine Sulfate 1000 mg, Глюкозамін Сульфат, 60 капсул

Код: 32581
Фото товару Glucosamine Sulfate 1000 mg, Глюкозамін Сульфат, 60 капсул
Фото складу Glucosamine Sulfate 1000 mg, Глюкозамін Сульфат, 60 капсул
Фото використання Glucosamine Sulfate 1000 mg, Глюкозамін Сульфат, 60 капсул
Основне фото товара Glucosamine Sulfate 1000 mg, Глюкозамін Сульфат, 60 капсул
2169 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Глюкозамін сульфат який є сполукою, що складається з глутаміну амінокислоти і глюкози форма цукру, який природним чином міститься в хрящі, може допомогти підтримувати рухливість суглобів ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Глюкозамін Сульфат 60 капсул

Glucosamine Sulfate 1000 mg, Глюкозамін Сульфат, 60 капсул

Опис

Глюкозамін сульфат‚ який є сполукою, що складається з глутаміну (амінокислоти) і глюкози (форма цукру), який природним чином міститься в хрящі, може допомогти підтримувати рухливість суглобів і комфорт. Хрящ — це форма сполучної тканини, розташована між кістками, а також в інших областях; забезпечує амортизацію. Ослаблений хрящ у колінах або інших областях може призвести до того, що ваші кістки будуть болісно тертися одна об одну, що заважає вам бути активним.

Якщо ваші суглоби потребують додаткової підтримки, Глюкозаміну сульфат 1‚000 мг – це простий спосіб забезпечити її отримання. Кожна капсула містить тисячу міліграмів глюкозаміну, отриманого з молюсків (крабів і креветок), а також жиророзчинний вітамін С для сприяння засвоєнню. На відміну від інших продуктів, ця добавка не містить додаткових сполук.

Для відновлення та регенерації сполучної тканини організму людини необхідний глюкозамін. Він сприяє пружності та міцності хряща завдяки синтезу протеогліканів. Протеоглікани є незамінними білковими молекулами.

Щоб полегшити легкий дискомфорт і скутість суглобів, глюкозамін сульфат міститься в синовіальній рідині навколо колін, стегон, спини та в інших місцях. Ця добавка може бути особливо корисною, коли ви стаєте старше, оскільки біль часто відчувається з віком через зменшення природного виробництва глюкозаміну; в результаті хрящ стоншується і викликає підвищене тертя. Сульфат сприяє виробленню хряща, можливо, роблячи глюкозаміну сульфат більш ефективним, ніж інші форми глюкозаміну.

Приймайте одну-дві капсули на день, розділеними дозами під час їжі, щоб зменшити швидкість ослаблення суглобів і підтримувати хороший діапазон рухів. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 60 капсулами глюкозаміну сульфату 1‚000 мг вистачить приблизно на один-два місяці.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порція в упаковці: 60 Кількість на порцію / Глюкозамін сульфат (з краба, креветки) 1‚000 мг / Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода) аскорбілпальмітат Містить рибу (анчоуси, сардини) Без глютену / без ГМО / Зроблено в США

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі, 1-2 рази на день, під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Не приймайте, якщо ви чутливі до молюсків. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Містить рибу (анчоуси, сардини)

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Глюкозамін Сульфат (Glucosamine Sulfate)