Aller-Essentials, Засіб від алергії, 60 капсул

Код: 32576
Фото товару Aller-Essentials, Засіб від алергії, 60 капсул
Фото складу Aller-Essentials, Засіб від алергії, 60 капсул
Фото використання Aller-Essentials, Засіб від алергії, 60 капсул
Основне фото товара Aller-Essentials, Засіб від алергії, 60 капсул
(5)
2126 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Симптоми алергії можуть бути дуже неприємними та незручними. У певну пору року вам, можливо, доведеться залишатися вдома, щоб уникнути нежитю, свербіння очей тощо. Хоча жодна ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Засіб від алергії 60 капсул

Aller-Essentials, Засіб від алергії, 60 капсул

Опис

Симптоми алергії можуть бути дуже неприємними та незручними. У певну пору року вам, можливо, доведеться залишатися вдома, щоб уникнути нежитю, свербіння очей тощо. Хоча жодна добавка не може вилікувати екологічну алергію, продукт, який може зміцнити вашу імунну систему, може допомогти вам почуватися краще.

Aller-Essentials від містить екстракт тиноспори серцелистої, натуральної індійської трави, отриманої зі стебла та коренів рослини. Він також містить вітамін С, кверцетин, екстракти кропиви та яблука та бета-глюкан. Екстракт кропиви може допомогти підтримати імунітет.

Разом ці інгредієнти працюють разом, щоб допомогти стабілізувати тучні клітини. Тучні клітини присутні в тканинах по всьому тілу людини і дуже чутливі до впливу зовнішніх факторів. Вони також можуть відігравати певну роль у виробленні гістаміну; надмірний рівень гістаміну може бути причиною чхання, яке ви ненавидите. Тим часом бета-глюкан може підтримувати збалансований рівень цитокінів, речовин, що виділяються імунними клітинами для передачі сигналів.

Крім того, вважається, що яблучні поліфеноли підтримують здоров’я вашого носа, захищаючи слизову оболонку носа, яка може дратуватися, коли ви маєте справу з симптомами алергії. Фруктовий екстракт у кожній вегетаріанській капсулі Aller-Essentials стандартизований, щоб гарантувати, що він на 75 відсотків складається з необхідних поліфенолів.

Приймайте дві капсули Aller-Essentials під час або між прийомами їжі на день.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 250 мг / 417% екстракту тиноспори індійської (Tinospora cordifolia) (надземні частини) 450 мг / Ферментатний комплекс сухих дріжджів Epicor (з Saccharomyces Cerevisae) 250 мг Кверцетин 125 мг / Метилхалкон гесперидину 100 мг / Екстракт яблука (Malus pumila) (цілий плід) 50 мг / (Стандартизовано для вмісту 75% поліфенолів) Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода), мальтодекстрин, аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули 1-2 рази на день під час або між прийомами їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Засіб від алергії (Allergy Support)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2546 грн
У наявності