Pantethine, Вітамін B5 Пантотенова кислота, 60 капсул

Код: 32553
Фото товару Pantethine, Вітамін B5 Пантотенова кислота, 60 капсул
Фото складу Pantethine, Вітамін B5 Пантотенова кислота, 60 капсул
Фото використання Pantethine, Вітамін B5 Пантотенова кислота, 60 капсул
Основне фото товара Pantethine, Вітамін B5 Пантотенова кислота, 60 капсул
(5)
3416 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.07.2024, без передоплати
Коензим А, також відомий як КоА, відіграє важливу роль у кількох важливих фізіологічних функціях. Ці функції включають метаболізм і транспорт жирних кислот. Пантетин є важливим компонентом ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Вітамін B5 Пантотенова кислота 60 капсул

Pantethine, Вітамін B5 Пантотенова кислота, 60 капсул

Опис

Коензим А, також відомий як КоА, відіграє важливу роль у кількох важливих фізіологічних функціях. Ці функції включають метаболізм і транспорт жирних кислот.

Пантетин є важливим компонентом коензиму А. Він є активною формою пантотенової кислоти (вітамін В5)‚ вітаміну комплексу В. Це означає, що вашому тілу не потрібно перетворювати його в придатну для використання форму, перш ніж його можна буде засвоїти та використати; в результаті ви можете швидше відчути його переваги.

Така добавка, як пантетин, підтримує ваше тіло для загального здоров’я серцево-судинної системи. Він працює для підтримки здорового рівня тригліцеридів та інших ліпідів‚ і допомагає контролювати рівні хімічних речовин, які беруть участь у метаболізмі вуглеводів і жирів, які ви споживаєте.

Крім того, пантетин також може принести користь вашому мозку та метаболізму. Він може працювати для підвищення рівня енергії та настрою, одночасно підтримуючи надниркові залози, сприяючи утворенню нейротрофічного фактора мозку (BDNF), який може підтримувати нейрони; вплив вільних радикалів і стресорів може призвести до зниження рівня BDNF.

Більше того, ця поживна речовина може забезпечити паливо для ацетильних груп, які підтримують пам’ять, передачу сигналів між нервами та навіть детоксикацію печінки.

Хоча є багато продуктів, які містять невелику кількість пантотенової кислоти, пантетин відносно рідко зустрічається в дієтичних джерелах. Тому, якщо ваше тіло має проблеми з переробкою першого, добавки можуть допомогти зміцнити здоров’я серця.

Кожна рослинна капсула пантетину містить 250 міліграмів цього активного інгредієнта. Приймайте дві-чотири капсули на день, розділивши дози під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки пантетину з 60 капсул має вистачити приблизно від 15 днів до одного місяця.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Pantesin Pantethine 500 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода)‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ діоксид кремнію. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих ексципієнтів. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули 1-2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін B5 Пантотенова кислота (Vitamin B5)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності