+CAL+ with Ipriflavone, Мультивітаміни, 210 капсул

Код: 32546
Фото товару +CAL+ with Ipriflavone, Мультивітаміни, 210 капсул
Фото складу +CAL+ with Ipriflavone, Мультивітаміни, 210 капсул
Фото використання +CAL+ with Ipriflavone, Мультивітаміни, 210 капсул
Основне фото товара +CAL+ with Ipriflavone, Мультивітаміни, 210 капсул
(5)
2997 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 24.07.2024, без передоплати
Здоровий скелет складається з міцних і еластичних кісток. Міцність кісток є результатом достатньої кісткової маси яка надходить із різноманітних поживних речовин. Кальцій є найважливішим мінералом, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Мультивітаміни 210 капсул

+CAL+ with Ipriflavone, Мультивітаміни, 210 капсул

Опис

Здоровий скелет складається з міцних і еластичних кісток. Міцність кісток є результатом достатньої кісткової маси‚ яка надходить із різноманітних поживних речовин. Кальцій є найважливішим мінералом, тому що він перетворюється на нову кісткову речовину, допомагаючи зберегти існуючу кількість, структуру та твердість; це особливо важливо, коли ви старієте.

Однак, оскільки кальцій також необхідний для правильного функціонування ваших м’язів і нервів, деякі з них також повинні постійно бути присутніми в крові. Якщо ви не отримуєте достатньо їжі (наприклад, молочних продуктів, таких як молоко, сир або йогурт) або харчових добавок, або якщо ваш шлунково-кишковий тракт не в змозі засвоїти достатню кількість, організм забере її з ваших кісток. Це може сприяти втраті кісткової маси, а також ослабленню кісток, що, швидше за все, призведе до болісних падінь або переломів, які можуть завдати вам незручностей.

Незважаючи на його очевидну важливість, кальцій – не єдина поживна речовина, яка потрібна вашим кісткам. Ось чому +CAL+ з Ipriflavone від забезпечує широкий спектр корисних сполук в одній формі широкого спектру дії. Окрім кальцію з високою біодоступністю, кожна капсула також містить магній і вітамін D, зокрема, для підтримки засвоєння кальцію. Вітамін К також сприяє формуванню кісткової тканини, допомагаючи остеокальцину зв’язуватися з кальцієм.

Іприфлавон може бути особливо корисним. Це синтетичне похідне природних ізофлавонів є унікальним доповненням до суміші та допомагає підтримувати здорову активність остеокластів, стимулюючи секрецію кацитоніну, гормону. Нарешті, екстракт хвоща польового — це трава, яка може працювати над утворенням еластину, а також підтримує міцність і синтез сполучної тканини кісток і хрящів.

Приймайте від двох до семи вегетаріанських капсул щодня. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 210 капсулами ' +CAL+ з іприфлавоном має вистачити від одного до трьох з половиною місяців.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порції в упаковці: 70 Кількість на порцію / Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) (D3) 10,7 мкг (428 МО) / 54% вітаміну K (у вигляді вітаміну K1) 184 мкг / 153% кальцію (у вигляді цитрату/малату кальцію) ) 400 мг / 31% Магній (у вигляді аспартату магнію) 49 мг / 12% Цинк (у вигляді піколінату цинку) 12 мг / 109% Мідь (у вигляді гліцинату міді) 1 мг / 111% Марганець (у вигляді аспартату марганцю) 2,1 мг / 91% Вітамін K2 (у вигляді менахінону-7) 30 мкг / Бор (у вигляді гліцинату бору) 0,85 мг / Іпріфлавон 214 мг / Діоксид кремнію (з бамбука) 9 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода) ‚ аскорбілпальмітат. Без глютену, без ГМО та гіпоалергенний

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 3 капсули 1-2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Вітамін К може бути протипоказаний разом з кумадином (варфарином). Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, зокрема ліки, що розріджують кров, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Зберігайте герметично в прохолодному та сухому місці. Використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мультивітаміни (Multivitamins)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2546 грн
У наявності