Pure Encapsulations, Cranberry NS, Журавлина, 180 капсул

Код: 32503
Фото товару Pure Encapsulations, Cranberry NS, Журавлина, 180 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Cranberry NS, Журавлина, 180 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Cranberry NS, Журавлина, 180 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Cranberry NS, Журавлина, 180 капсул
(5)
3975 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Для ефективного функціонування сечовивідних шляхів необхідний бактеріальний баланс. В іншому випадку надмірний ріст шкідливих бактерій може призвести до дискомфорту або навіть інфекцій. Жінки, як правило, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Журавлина 180 капсул

Pure Encapsulations, Cranberry NS, Журавлина, 180 капсул

Опис

Для ефективного функціонування сечовивідних шляхів необхідний бактеріальний баланс. В іншому випадку надмірний ріст шкідливих бактерій може призвести до дискомфорту або навіть інфекцій. Жінки, як правило, більш сприйнятливі до дискомфорту сечовивідних шляхів, ніж чоловіки.

Давно відомо, що екстракт журавлини підтримує комфорт і здоров’я сечовивідних шляхів. Він підвищує кислотність сечі, що може мати захисну дію на сечовивідні шляхи. Крім того, він взаємодіє з рецепторами лектину, що може допомогти підтримувати здоров’я стінок сечового міхура.

На жаль, журавлинний сік, який п’ють багато людей, може принести більше шкоди, ніж користі. Він часто містить доданий цукор, який насправді може стимулювати ріст шкідливих бактерій у сечовивідних шляхах.

Cranberry NS by виготовляється за допомогою унікального виробничого процесу. Цей процес концентрує 100 відсотків цільних плодів журавлини у формі, яка легко засвоюється; природна волокниста матриця, яку він створює, може запобігти руйнуванню його активних сполук шлунковою кислотою під час транспортування через нижню частину кишечника. У результаті ви зможете краще уникнути неприємних і незручних симптомів ІМП.

Кожна капсула містить 500 міліграмів екстракту журавлини без будь-яких цукрів і розчинників. Цей екстракт також містить d-маннозу та проантоціанідини. d-Маноза сприяє здоровій поверхні слизової оболонки, що може мати захисну дію на сечовивідні шляхи. Проантоціанідини - це поліфеноли, які можуть мати антиоксидантні властивості та запобігати прикріпленню бактерій, що викликають інфекції, до клітин слизової оболонки сечовивідних шляхів.

Приймайте від однієї до трьох овочевих капсул на день, розділеними дозами під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 90 капсулами Cranberry NS має вистачити від трьох до шести місяців.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 180 Кількість на порцію / Екстракт журавлини (Vaccinium macrocarpon) (фрукти) 500 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: клітковина журавлини, олія насіння журавлини, гуарова камедь, соняшниковий лецитин, вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-3 капсули на день, розділивши дози між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Стійкий до втручання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Журавлина (Cranberry)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2546 грн
У наявності